Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Hogy reagálnátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Hogy reagálnátok, hogy ha meglátok, hogy a haverotok a párod fotóira maszturbál?

Figyelt kérdés
Történt, hogy az egyik haver nálunk aludt. Lefekvés előtt én még kimentem az udvarra mert nem emlékeztem bezártam e a kaput. Visszafelé láttam a nappali ablakán keresztül (ahol a haver aludt) hogy a párom instagram fotóit nézegeti és közben veri a farkát . Annyira le voltam döbbenve de közben kicsit büszkeség érzés is elfogott. Nem szóltam neki. Utólag vissza gondolva össze áll a kép a furcsa dolgokról mikor régebben , pár alkalommal nálunk aludt . Ti szóvá tennétek neki ?
márc. 31. 08:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Ha olyan a barátság én felajánlanám hogy töltsük ketten a csajt 😛
márc. 31. 08:17
 2/11 anonim ***** válasza:
48%

SZégyenek vagytok mindketten.

EZt itt akarod megtudni???

márc. 31. 08:26
 3/11 anonim ***** válasza:
50%

Hát most mit reagálnék? Kanos, tetszik neki a nő. Nem véletlen vagyunk haverok, hát van bennünk közös. Pont akkor az is hogy az ízlésünk is hasonló. Most erről nem tehet.

Már csak azért se reagálnék, mert az információtöbblet előny. Értsd: Figyelnék... De ha tudtára hozom, hogy megláttam, akkor sokkal óvatosabb lesz (akkor is, ha esetleg készül valamire). Amúgy nem vagyok féltékenykedő típus. Ha olyan lenne a barátnőm mint a legutóbbi akkor nyugodt lennék.

márc. 31. 08:29
 4/11 A kérdező kommentje:

Szégyen vagy te, Józsikám! :D

1,3 köszi !

márc. 31. 08:31
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
Hagynám hagy kefélje meg jól
márc. 31. 08:37
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
mehet a 3as. Nálam is volt hasonló. Nem bántuk meg, sőt
márc. 31. 09:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem elég gáz...

De ha téged nem zavar.

Az asszonynak mondtad már?

márc. 31. 09:40
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
En is bevenném egy hármasba
márc. 31. 09:52
 9/11 anonim ***** válasza:
24%
Nem zavar, küldtem már képeket haveromnak barátnőmről ki is verte rá.
márc. 31. 10:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én haverom nem csak verte, hanem titokban meg is dugta a nőmet. Kiadtam az útját a nőnek is és a havernak is.
márc. 31. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!