Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex a sziámi ikerpár egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex a sziámi ikerpár egyik tagjával? Vajon hogyan élhetik meg?

Figyelt kérdés
[link]
2024. márc. 30. 09:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Ott nem tudsz csak egyik taggal szexelni. Az kapásból édeshármas, és ha szerencséd van akkor mindkettő azonos nemű
2024. márc. 30. 09:11
 2/16 anonim ***** válasza:
Létezik ilyen, nem egyszerű dolog.
2024. márc. 30. 09:33
 3/16 anonim ***** válasza:

Esetükben a test közös, közös a nemiszervük is a lányoknak, szóval itt nem tudsz velük külön szexelni, nincs kérdés

Más esetben lenne érdekes, amikor külön nemiszervük van a testvérpárnak, akkor milyen szexelni az egyikükkel.

Nem is tudom elképzelni az olyat, hogy most egyszerre kéne a kettővel, vagy inkább csak az egyikkel szigorúan, aki úgy csinál mintha ott sem lenne?

2024. márc. 30. 10:21
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
#1 jó lett volna ha legalább bejársz biosz órára ha már nem is figyelsz, valami csak rád ragadt volna... Szerinted hogyan lehetne egy sziámi ikerpár ellentétes nemű? 😂😂
2024. márc. 30. 10:30
 5/16 anonim ***** válasza:
70%

Hát, azért az elvi lehetőség megvan, bár én sem tudok róla, hogy ilyen született volna.

Amúgy meg nem kell találgatni, mert létezik ilyen pár, akik csak viszonylag kis darabon vannak összenőve, már felnőttek, és van párjuk is (külön).

Annyi van, hogy kölcsönösen rokonszenvesnek kell lenni mindenkinek.

2024. márc. 30. 10:33
 6/16 anonim ***** válasza:
13%
Lehet csak én vagyok teljesen elborult elmélyü de egyből az ugrott na hogy ha a tüdejük közös akkor lényegében az egyikük folyamatosan tud mélytorkozni fulladás nélkül? Oké az inger attól még meglehet de az gyakorlással el lehet nyomni...
2024. márc. 30. 10:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Az elvi lehetőség sincs meg. Egypetéjű ikrekről van szó, a DNS-ük teljesen azonos.
2024. márc. 30. 10:54
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

De megvan.

Mutáció, illetve génekkel kapcsolatos defektus lehet.

2024. márc. 30. 10:57
 9/16 anonim ***** válasza:
72%

Milyen mutáció vagy génekkel kapcsolatos defektus miatt nőnél össze egy teljesen másik emberrel? 😂😂 Kérlek mesélj.

A sziámi ikrek egyetlen megtermékenyített petesejtből indulnak minden esetben.

2024. márc. 30. 11:05
 10/16 A kérdező kommentje:
#6 Nekem az ugrott be, hogy ha a csaj orálozik a pasijának, a másik feje ott van 10 centire. Plusz közös a puncijuk (akkor mindketten élvezik?), tehát itt nemigen megy az "úgy csinálni, mintha ott sem lenne".
2024. márc. 30. 11:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!