Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki aszexuális az csókolózni sem szeret?
Figyelt kérdés
Lehetséges hogy valaki aszex, de viszont csókolózni szeret?2024. márc. 30. 07:29
1/5 anonim 

válasza:

Ez mindig a konkrét illetőtől függ, és hogy pontosan milyen az aszexualitása. Aki demiszex, az szeret. A fiktoszexuális nyilván nem.
Aztán ott vannak akik aszexnek érzik magukat, de amúgy egy trauma/abúzus/megszégyenítés érte őket, emiatt zárkóznak el az intimitástól.
Tehát nem lehet erre a kérdésre univerzális választ adni. Kérdező, ez téged miért érdekel?
2/5 anonim 

válasza:

Némelyik aszex szeret csókolózni, némelyik nem. Partnertől is függ.
Pl én volt, akivel szerettem csókolózni, akár extázisba is kerültem tőle, de néha már soknak találtam, vagy mégis gusztustalannak éreztem.
#1 fiktoromantikus vagyok, és baromira szeretnék csókolózni egy valóságban nem létező személlyel, csak hát nem lehet 🙃
3/5 anonim 

válasza:

#2 ha szeretnéd, én beöltözök neked
4/5 anonim 

válasza:

#3 köszi, de a jelenlegi szerelmem nem egy karakter, akinek be lehetne öltözni. Konkrét személy volt, de sajnos már nem él.
5/5 anonim 

válasza:

Sajnálom, őt nem tudom pótolni :-/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!