Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, análszex alkalmával, nálatok mennyi ideig maradt meg, a járt ott valami érzés?
Kb fél éve csináljuk a barátommal, de még másnap is érzem. Minden írott és íratlan szabályt betartunk, és élvezem is.
Köszi

Attól függ, mennyire volt intenzív az aktus, milyen gyorsasággal, meddig csinálta, és hanyadszorra egy adott idointervallumon belül, de hogy ne legyek ennyire diplomatikus, mi akkor szoktunk mikor mensizek, 1 napon belül kB 2x de van hogy 1x, de havonta max 2 nap sokszor semmiféleképp mert károkat okozhat,így ezzel az intenzitással én kB 3-4 nap után érzem hogy újra oyan, mint amilyennek eredetileg kellene lennie.
Privit nem kérek

Èn tudom,hogy a legtöbben mèret mániások, de az biztos, hogy itt a kisebb pènisz a nyerő. A popsinak bőven elegendő az a stimuláció.
Fèrfi vagyok!

2 napig érzi utána a barátnőm.
Nem fáj neki meg semmi csak érzi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!