Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet rosszul nyalni a nőt, illetve rosszul szopni a férfit?

Az a baj, hogy eddig amelyik pasinak magyaráznom kellett, hogy hogy csinálja, azok mintha nem értették volna, csinálták ugyanúgy tovább, ahogy ők gondolták. Most ez vagy a tipikus “én vagyok a férfi és úgyis mindent jobban tudok” mentalitás eredménye, vagy csak szartak bele, hogy jó-e nekem, de tényleg felesleges volt magyarázni…
És akkor vannak azok, akik kb. ösztönösen jól csinálják. Azoknak nem kell semmit magyaráznom, jó az egész, de rajtuk érezni is, hogy rohadtul élvezik.

létezik a kettő között is, akinek ha mondod, hogy hogy lenne neked sokkal élvezetesebb, akkor odafigyelve megpróbálják úgy csinálni, mert nem macsó pasi!

Szerintem ez egyébként sok pasinak bejönne. Legalábbis én már olvastam, hogy sokaknak tetszene, ha ők taníthatnák meg szopni az adott lányt... Most így a magam nevében erről nem szeretnék nyilatkozni, de szerintem ez nem így van ahogy írod. Persze más egy fantázia és a valóság.

mindig nézd a másik oldalról is: ha rosszul szopsz, milyen lenne, ha a pasi emiatt szélnek eresztene, mert hát nem találtad ki, hogy neki hogy lenne jó?
nem volt eddig sok partnerem, de mindig tudtam erről velük beszélni, és jobbá tenni az együttléteket

Lehet hát
Exem ritka béna volt ebben, legalábbis nálam
Durva volt és látszott hogy nem élvezettel csinálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!