Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet rosszul nyalni a nőt, illetve rosszul szopni a férfit?
Figyelt kérdés
Ha rossz mind a kettő nemnek, mitől rossz a nyalás illetve a szopás? Mit csinálnak rosszul?2024. márc. 29. 18:26
1/26 anonim 

válasza:

Nyalás nekem akkor rossz, ha nem azon a ponton és nem olyan tempóban csinálja, ahogy szeretem.
Szopás meg gondolom a fogazástól lehet rossz, vagy az egyenetlen tempótól, nem elég nyállal csinálja vagy ilyesmi.
3/26 anonim 

válasza:

Úgy nyalnak, ahogy a farkaskutya lefetyeli a vizet. Gyorsan és épp csak nyelvet odaérintve. Nekem lassan kell, jól rányomva, következetesen egy tempóban, egy irányba. Ha gyakran változtat, elmegy a hangulatom, mert az nem visz közelebb a végeredményhez. Plusz egy ujjal bent is lehet, még jobb úgy, ha ingerel.
4/26 anonim 

válasza:

#3 igen nekem is az kell, hogy egy tempóban, egy ponton csinálja végig, akkor hamar elmegyek, de ha összevissza csinálja és nem nyomja rá a nyelvét, akkor esélytelen, hogy elélvezzek :D
5/26 anonim 

válasza:

#3 #4
de remélem ezt mondjátok is a pasinak, és nem csak elvárjátok, hogy magától kitalálja, hogy nektek hogy jó...
6/26 anonim 

válasza:

#5 Nem mondom. Nem vagyok tanítónéni vagy bölcsis dajka, hogy instrukciókat adjak. Csinálja, én pedig adok visszajelzést. De nem magyarázok, mert az ilyen pasiktól, akinek magyarázni kell, be se nedvesedtem soha.
7/26 anonim 

válasza:

Van aki élvezettel nyal és tud is, de van az a minél előbb túl lenni rajta, akik sértésnek veszik, ha a partnere nem élvezi
8/26 anonim 

válasza:

Persze, az ilyen bármikor lehet rossz.
9/26 anonim 

válasza:

Lehet hát, csak nem illik. Engem szoptak már rosszul. Illetve mondták már hogy nem mindenki nyal úgy hogy azt élvezni (vagy elélvezni tőle) lehessen.
10/26 anonim 

válasza:

a tanítónéni és a "hogy jó neked között" van némi különbség, még ha ezt te nem is érzed; az ilyenek tartják olyan nagyra magukat, aztán ha a pasi nem találja ki a gondolatait, akkor persze ő a hibás...a szád nem csak arra való, hogy bevedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!