Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostituáltakat kérdezem, ha vannak itt az oldalon. Láttok magatok előtt kiutat ebből az életformából vagy semmilyen egyéb tervetek nincs a jövőre vonatkozóan?
Egy ideje. Nem ebben a képzelem a jővőm ugyhogy kezeljük élet helyzetként amit majd magam mögőtt hagyok.
Milyen változásra gondolsz?
Aham.
Az első egypár alkalom nehéz. Amikor belekezedesz és realizalod hogy igen egy prosti lettem.
Végig gondoltam az életem hogy az lettem akit úgy álltalaban megvet a társadalom ,ugyanakkor szüksegesek vagyunk egy réteg számára.
Én most még birom túltudtam lépni azon hogy mi a munkám. Nem viszem haza.
Korábbi munkahely...🤣
Akkor heti 5 nap néha 6 vagy 7.
Napi 8óra néha 10 esetleg 12.
Számlát fizessek vagy egyek?
Most heti 5 nap fixen.
Napi 7óra.
Számlát fizetek, eszek, 2 hitelt fizetek,tanfolymra járok. És marad is.
Strsszes-kiba@%*ottul. Abban a 7óraban 150%-ot kell hozni.
Igen sokat,anyu egyetlen kislánya egy ribi a szive szakadnameg. Ismerősök:van aki tudja. De nem hirdetem.
Hogy kezdtem. Ismerős ajánlotta fel,ne menjünk bele bonyolult.
Miért? Az időm a pénzed! Kevés idöm is sok pénzed🤣😂.
Jó persze a szintet hozni sem 2forint.
Egyetértek az utolsó válasszal. A legnehezebb beismerni hogy igenis prostituált vagyok és kész.
Bár nem olyan régen vagyok a szakmában de ezt nekem már sikerült elfogadnom, és mostmár kezdek ott tartani hogy a pénz kárpótol.
Kedves kérdező!
Nagyjából 1,5 millió forintot tudok átlagosan megkeresni havonta, ha van kedvem többet dolgozni ez a szám akár emelkedhet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!