Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan nők a prostituáltakon kívül, akik képesek 30-40 éves szűz férfiakkal lefeküdni?
Te vagy az a 35 éves szűz férfi, akinek minden nap van ezzel kapcsolatban egy kérdése?
Figyelj, ahelyett, hogy kérdéseket irogatsz ki, lépj már a tettek mezejére bakker. Vagy prostihoz menj (bár a kérdésed alapján oda nek akarsz) vagy kezdj el ismerkedni.
Ezen kívül mit vársz?
A Szent atya hozzánk szólt..
A szex a mai világban nem fajfenntartás kérdése.
Szerintem te a szentírásra maszturbálsz. Bűnös vagy.
Máglyára
,,37 évesen vesztettem el. Nem is akármilyen kvalitású nővel. Aki az akkori párom volt. Egész életemben népszerűtlen voltam a nőknél. És látod még is volt aki a meglátta bennem a férfit."
Szerencsés vagy. Nekem már soha az életbe nem fog összejönni, mert minden nő elküld melegebb éghajlatra.
Már megint le lettem pontozva :D értem mérdező, akkor NE lépj a tettek mezejére, ülj a gyakori előtt minden nap és sírj, hogy te milyen szerencsétlen vagy. Egyébként tényleg az vagy.
De ezen nehogy változtass! Várj a sült galambra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!