Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják olyan sokan hogy fontosan méret, amikor nekem 13 cm a méretem és nem túl vastag mégis nagyon hosszú kapcsolataim voltak amiben a nők nagyon élvezték a szexet?
Kérdező, itt csak olyan valaszokat fogsz kapni, hogy 13 kocsi stb. Vagy a norózus kérdezgető, aki minden részletbe belekérdez, hogy bizonyítsa, márpedig neked kicsi van.
Nőként mondom, hogy a nők többségének nem hogy hüvelyi, de egyáltalán semmilyen orgazmusa nincs férfival. A nagy farok nem hordozza magában azt, hogy a nőnek ettől orgazmusa lesz. De ezt írhatod aztán... Nem tudnak bánni a farkukkal és azt hiszik az a baj, hogy kicsi nekik. Ez könnyű, mert nem kell megtanulni normálisan szexelni és kész. Lusták és szexuálisan igénytelenek és tájékozatlanok.
Ha a kérdésed nem troll kérdés volt, csak hogy összeugraszd a népet, akkor el kell mondjam, semmi baj a farkaddal, de ezt nyilván te is tudod. A többiek szomorkodnak maguk miatt és azt akarják, te is az légy. Ennyi.
"Nőként mondom, hogy a nők többségének nem hogy hüvelyi, de egyáltalán semmilyen orgazmusa nincs férfival"
#13! Hány nővel voltál eddig?
13! Bár igazad lenne! Akkor nem lenne minden nő ilyen nagyfarok mániás.
Onnan lehet tudni, hogy egy nő az, hogy hajtogatja, hogy nem az.
Na, a norózus kérdezgető engem is betalált. Elég aok cikket lehet erről olvasni, valamint vannak barátnőim is, szoktam velük beszélgetni :)
És te? Te hány nővel voltal eddig?
#16 hidd el sokkal többel, mint te. Gondolom aszexuális/fóbiás lehetsz. Mellesleg nagyon gyenge a csúsztatásod...
Barátnő..? Na, hát abból is több volt nekem, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!