Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki kedveli a fistinget ?
Ötvenes férfi vagyok, kb. 40 partnerrel voltam eddig. 80 százalékuk kedvelte az ujjazát is. Több párom volt tágulékony, nekik 4 ujj befért, kettőnek az öklöm is. Illetve négynek, hiszen első és második (jelenlegi) nejemnek terhesség alatt szintén befért. De az más szituáció, hiszen akkor tágulnak a nők. Terhesség előtt tágulékonyak voltak, de nem ment be. Első feleségemmel izgalmas és élvezetes felfedezés volt ez a változás számunkra. Második nejemmel már sejtettem, hogy menni fog, de neki nem meséltem a tapasztalataimról, így számára teljesen újdonság volt. Természetesen, ebből nem csináltunk rendszert, de olykor élveztük azért. ;)
A két barátnőm nem velem élte át elsőre, így fogalmam nincs, miként alakult ki náluk, mikor jöttek rá, hogy nekik ez megy. Ők mindketten ujjazás közben jelezték, hogy mehet tovább, mert bírják és kedvelik.
Nejemmel hármasban, négyesben is voltunk, kis kezű lánypartner terhesség nélkül is tudta őt fistingelni, ha meg volt a kellő izgalmi állapot. Manapság, két szülés után tágult kissé, illetve nem annyira erős az izomzata, így közösülést (behatolást) tervezve előtte nem szabad őt ujjazni vagy segédeszközt használni, mert ezek után már kevésbé érezzük egymást dugás közben. De az öklöm nem fér be, a maximum: két kezem négy - négy ujja, hüvelykujj nélkül.
Hozzátenném a témához, voltak olyan barátnőim is, akiknek az én átlagos szerszámom is alig fért be. (mindig ők jutnak eszembe, amikor olvasom valahol, v. szóbajön a kétujjas kesztyű ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!