Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki kedveli a fistinget ?
Figyelt kérdés
Hogy kezdödött,és milyen pózban?2024. márc. 29. 07:49
21/32 anonim válasza:
Meglepően sok nőt érdekel. Ehhez mondjuk kell egyfajta érettség és tapasztalat. Szerintem ez jó példája annak, hogy az ingerküszöb idővel magasabban van és új élményeket keres az ember. Persze van olyan fiatal lány is, akinek bejön.
Jó dolog, de nagyon fontos a fokozatosság és az odafigyelés.
22/32 Eöske janeszka21 válasza:
És uttán csodálkoztak hogy a párotok farka meg kevés főleg ha alapból sem túlságosan neki
23/32 anonim válasza:
Izgat a latvany, de még nem volt reszem benne
24/32 anonim válasza:
Engem izgat, de eddig csak 3 ujjnyira tágítottak ki… félek hogy “lötyögni” fog bennem utána minden
21/N
25/32 anonim válasza:
Nagy igazsàgot szűrtél le, ezért nem természetes, amit betesznek. Maradj a természetesnèl.
26/32 anonim válasza:
Nálam 4 ujj, vagy farok+vibri volt a maximum. Félelmem nekem is az, hogy kitágulok.
…pedig izgi…
28n
27/32 anonim válasza:
Meddig lehetne bírni egy csikló vibnrit, egyet a comb belsőmre, egyet- egyet talpaimra és egyet a hónaljam alá! Elszàllnék, orgazmussal? Volt hasonlód?
29/32 anonim válasza:
Én szeretem izgat, és tágulékony is vagyok. 23L
30/32 anonim válasza:
Sokszor elképzelem, hogy milyen lehet, hogy az öklöm benne van egy punciban, de a feleségem még a sima anált sem akarja kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!