Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miilyen gyakran szükseges maszturbálnotok (25-30 év feletti férfiak)?
Figyelt kérdés
25-30 feletti pasikhoz szól a kérdésem. Ha nincsen barátnőtök milyen gyakran kell a maszti, fiúk?2024. márc. 27. 17:30
11/16 anonim válasza:
Reggel és este 66 éves f vagyok
12/16 anonim válasza:
Reggel 2x este 1x. Így 40 felett ez a normális
13/16 anonim válasza:
#12 ilyet azért ne jelents ki, esetleg neked ez a normális. másnak meg a napi egy
14/16 anonim válasza:
Kétnaponta kb
Mert bár hiába vagyok egyedülélő szingli pasi,mégis sajna nagyon ritkán találok alkalmi partnert!
Itt meg kb sajna soha,pedig tudom,hogy ugyanígy sok nő,akár érettebb is él egyedül,s vágyik rá,mégsem ír rám egy sem!
15/16 anonim válasza:
Napi 1min.,néha 2-3 ilyen punciínséges időben.
Nem csinálnám csak azért mert jó,de rohadt kellemetlen dolog a prosztatagyulladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!