Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex az autóban, izgató de kényelmetlen?

Nagyon kényelmetlen és nagyon hamar elfogy a levegő. :D 31F
Inkább megvárom, amíg a feleségem hazaér. Hosszú szőke haja és nagy mellei vannak. Igazi asszonyos alkat, van rajta mit fogni. Megkérem, hogy ha végzett a fürdőben, akkor jöjjön be a hálóba. Csak egy kiskosztüm van rajta, zakó nélkül, megkérem, hogy az maradjon. Azután bekötöm a szemét... elkezdem cirógatni csókolgatni, majd egyik ruhadarabot a másik után veszem le róla, mire már nagyon be van indulva...
Nos, a többit el tudjátok képzelni ;P

Általában furgonban tolom az ilyen alkalmakat, de volt már kombiban is, ott kinyitottam a hátsó ajtót, a csaj betérdelt a hátsósorba, én meg kintről dugtam. Ugyan ez a kocsi, az elsö ülések előre tolva teljesen, beültem hátra a csaj meg szétlovagolt.
Három ajtós stilo, ment a misszi is, meg a lovaglós is...
Extra izgalom, amit ad...
Igazából a furgonok a legjobbak erre...
Ma már pár ezer forintért lehet pár órára búvóhelyet bérelni, az nyugisabb és jobb is.
35/F

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!