Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, valakinek tud vonzó lenni egy nagyon vézna lány?
Figyelt kérdés
Betegség miatt nagyon lefogytam, és már kicsit anorexiás jellegű a testalkatom. Már javul a helyzet, de még mindig nagyon vékony vagyok.
24/L
2024. márc. 26. 16:10
1/39 anonim 

válasza:

Hát, van az alsó határ, ami alatt már nem igazán. Tényleg attól függne, hogy jelenleg hogy nézel ki. De végső soron tudjuk, hogy nem a te hibád és már javulófélben vagy. :)
2/39 anonim 

válasza:

Valakinek vonzó tud, de szerintem egy kicsit te magad is beteg lelkivilágúnak éreznéd azt, aki egy kórosan lefogyott anorexiást külsőre vonzónak talál.
3/39 anonim 

válasza:

Szerintem semmi gond nincs veled. :)
4/39 anonim 

válasza:

A legjobb helyen tetted fel a kérdést, itt mindig vannak ügyeletes nyalógépek, akik azt írják a kérdezőnek, amit az látni szeretne. (feltéve, hogy a kérdezőnek van puncija)
5/39 anonim 

válasza:

Leginkább az zavarna, hogy nem egészséges. Ha fel tudja magát hozni egy szintig, ami már az egészségére sem káros, engem abszolút nem zavar.
Ha szeretem, nem ezen fog múlni.
6/39 anonim 

válasza:

A személyiség minden külső rengeteget tud dobni. A megfelelő partnernek úgy fogsz tetszeni amilyen vagy. Ezen nem stresszelnék. Főleg, hogy nem is tehetsz róla.
7/39 anonim 

válasza:

Vannak még őszinte emberek akik a személyiséged, lelked fogja nézni és értékelni! A lelked legyen szép, a tested meg formálódik idővel
8/39 anonim 

válasza:

A fiúk nem nézik annyira a külsőt, mindegy hogy nézel ki akkor is sok fiúnak kelleni fogsz
9/39 anonim 

válasza:

Csak azok a fiúk nem nézik a külsőt, akiknek mindegy, csak jöjjön már végre egy lány, aki hajlandó a barátnője lenni.
10/39 anonim 

válasza:

Semelyik fiú nem nézi a külsőt max pár fckboy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!