Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, valakinek tud vonzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, valakinek tud vonzó lenni egy nagyon vézna lány?

Figyelt kérdés

Betegség miatt nagyon lefogytam, és már kicsit anorexiás jellegű a testalkatom. Már javul a helyzet, de még mindig nagyon vékony vagyok.

24/L

2024. márc. 26. 16:10
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
88%
Hát, van az alsó határ, ami alatt már nem igazán. Tényleg attól függne, hogy jelenleg hogy nézel ki. De végső soron tudjuk, hogy nem a te hibád és már javulófélben vagy. :)
2024. márc. 26. 16:15
 2/39 anonim ***** válasza:
45%
Valakinek vonzó tud, de szerintem egy kicsit te magad is beteg lelkivilágúnak éreznéd azt, aki egy kórosan lefogyott anorexiást külsőre vonzónak talál.
 3/39 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem semmi gond nincs veled. :)
 4/39 anonim ***** válasza:
30%
A legjobb helyen tetted fel a kérdést, itt mindig vannak ügyeletes nyalógépek, akik azt írják a kérdezőnek, amit az látni szeretne. (feltéve, hogy a kérdezőnek van puncija)
2024. márc. 26. 16:22
 5/39 anonim ***** válasza:
84%

Leginkább az zavarna, hogy nem egészséges. Ha fel tudja magát hozni egy szintig, ami már az egészségére sem káros, engem abszolút nem zavar.

Ha szeretem, nem ezen fog múlni.

2024. márc. 26. 16:29
 6/39 anonim ***** válasza:
91%
A személyiség minden külső rengeteget tud dobni. A megfelelő partnernek úgy fogsz tetszeni amilyen vagy. Ezen nem stresszelnék. Főleg, hogy nem is tehetsz róla.
2024. márc. 26. 16:43
 7/39 anonim ***** válasza:
89%
Vannak még őszinte emberek akik a személyiséged, lelked fogja nézni és értékelni! A lelked legyen szép, a tested meg formálódik idővel
2024. márc. 26. 16:58
 8/39 anonim ***** válasza:
64%
A fiúk nem nézik annyira a külsőt, mindegy hogy nézel ki akkor is sok fiúnak kelleni fogsz
2024. márc. 26. 16:58
 9/39 anonim ***** válasza:
84%
Csak azok a fiúk nem nézik a külsőt, akiknek mindegy, csak jöjjön már végre egy lány, aki hajlandó a barátnője lenni.
2024. márc. 26. 17:02
 10/39 anonim ***** válasza:
4%
Semelyik fiú nem nézi a külsőt max pár fckboy
2024. márc. 26. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!