Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom megcsalni, mit tennétek?
40 éves vagyok. Feleségem 3 éve beteg és ez miatt gyakorlatilag nincs szexuális életünk, néha kézzel kiveri, ez a maximum.
Szeretem, hüséget fogadtam neki és hogy a rosszban is mellette állok. Nem fogom soha elhagyni, dolgozni nem tudna, és tudom mi az erkölcsileg helyes dolog de évről évre erősebb a vágy bennem, hogy felszabadultan szenvedélyesen szexeljek végre újra valakivel.
Aki esetleg hasonló helyzetben van, mit csinált?
Az egyetlen jó döntés az elfojtás?
1. Ezt nem férfi írta.
2. Ez már az ezredik trollkérdés.
Unatkozol?
Szinte azonos a helyzetünk, azzal a különbséggel, hogy az én nejem nem beteg csak egyszerűen nem akar szexelni, de emellett rohadtul féltékeny. Szóval nekem esélyem sincs, de ti talán még tudjátok beszélni, s ha a párod engedi az érzelem mentes félre lépést, akkor nincs megcsalás, mehet a dolog.
Ha nem megy bele, maradsz a monitor előtt és elintézed magadnak. Ennyi.
Még a válás marad, de a soraid szerint ez nem opció.
7. "Hidd el, hogy többre fogja becsülni az őszinteséged, és hogy az ő engedélyét kéred, ezzel tisztelve őt." Állitja ezt valaki aki nem ismer sem téged sem a feleségedet. Sem az érzéseiteket, sem az elvárásaitokat, sem az érzékenységeiteket, sem a toleranciátokat. Az ilyenek aztán mindig tudják és megmondják a tutit! Tévedhetetlenül.
Én inkább azt javasolnám, hogy szépen gondold meg mit veszélyeztetsz, mit kaphatsz, stb. ha bevallod, vagy ha elhallgatod, megteszed, vagy nem. Utána dönts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!