Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem akarom megcsalni, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom megcsalni, mit tennétek?

Figyelt kérdés

40 éves vagyok. Feleségem 3 éve beteg és ez miatt gyakorlatilag nincs szexuális életünk, néha kézzel kiveri, ez a maximum.

Szeretem, hüséget fogadtam neki és hogy a rosszban is mellette állok. Nem fogom soha elhagyni, dolgozni nem tudna, és tudom mi az erkölcsileg helyes dolog de évről évre erősebb a vágy bennem, hogy felszabadultan szenvedélyesen szexeljek végre újra valakivel.

Aki esetleg hasonló helyzetben van, mit csinált?

Az egyetlen jó döntés az elfojtás?

2024. márc. 25. 21:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
Keres egy nőt és keféld ki magad hidd el jobb lesz
2024. márc. 25. 22:26
 2/13 anonim ***** válasza:
13%

1. Ezt nem férfi írta.

2. Ez már az ezredik trollkérdés.

Unatkozol?

2024. márc. 25. 22:27
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Szinte azonos a helyzetünk, azzal a különbséggel, hogy az én nejem nem beteg csak egyszerűen nem akar szexelni, de emellett rohadtul féltékeny. Szóval nekem esélyem sincs, de ti talán még tudjátok beszélni, s ha a párod engedi az érzelem mentes félre lépést, akkor nincs megcsalás, mehet a dolog.

Ha nem megy bele, maradsz a monitor előtt és elintézed magadnak. Ennyi.

Még a válás marad, de a soraid szerint ez nem opció.

2024. márc. 25. 22:29
 4/13 A kérdező kommentje:
#3 Nem akarom őt ezzel terhelni. Lehet hogy belemenne, mert szeret de nem akarom a helyzete miatt kihasznalni. Ezert fordt meg a fejembe hogy jobb lenne neki ha nem tudna róla.
2024. márc. 25. 22:34
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Hagyna nyugodni a lelkiismereted ha megcsalnád a beteg feleséged?
2024. márc. 25. 22:48
 6/13 A kérdező kommentje:
#5 valószínű nem. Csak attól félek meg par év/hónap és a vágy legyőzi az akaratot.
2024. márc. 25. 22:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Látva hogy szereted a párod, játssz tiszta lapokkal! S erre egy klasszikus mondást tudnék. "Szóljon most, vagy hallgasson örökké. Te is vesd fel a témát, vagy ha nem akkor te is hallgass örökké, és nyomd el a vágyat. De ez nem fog menni, hiszen már most a megcsalás is megfordult a gondolataidban. A párodnak, hidd el, már így is egy komoly lelki teher, még ha nem is mondja neked, vagy nem mutatja ki. A legtisztességesebb ha ezt így elmondod neki. Hogy te örökre kitartasz ellette, csak hát a hormonjaiddal egyre nehezebben bírsz. Hidd el, hogy többre fogja becsülni az őszinteséged, és hogy az ő engedélyét kéred, ezzel tisztelve őt.
2024. márc. 25. 23:10
 8/13 anonim ***** válasza:
90%

7. "Hidd el, hogy többre fogja becsülni az őszinteséged, és hogy az ő engedélyét kéred, ezzel tisztelve őt." Állitja ezt valaki aki nem ismer sem téged sem a feleségedet. Sem az érzéseiteket, sem az elvárásaitokat, sem az érzékenységeiteket, sem a toleranciátokat. Az ilyenek aztán mindig tudják és megmondják a tutit! Tévedhetetlenül.

Én inkább azt javasolnám, hogy szépen gondold meg mit veszélyeztetsz, mit kaphatsz, stb. ha bevallod, vagy ha elhallgatod, megteszed, vagy nem. Utána dönts!

2024. márc. 25. 23:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
3as vagyok. Ha megbeszélitek, nem terheled vele, sőt örülni fog az őszinteségednek. Az eltitkolást felejtsd el. Előbb-utóbb kimerült és semmivel se lesz jobb. Az egyenes út mindig a legtisztább!
2024. márc. 26. 00:21
 10/13 anonim ***** válasza:
68%
Figy' ha veled nem dug akkor miért zavarná ha mással dugnál DE csak szex, s nem fogsz lelécelni, elhagyni. Na ezt kellene vele megértetned, megbeszélned. A szexre vonatkozó igényt NEM lehet elnyomni, sem megszüntetni. Szóval marad a) recska életed végéig, b) félrelépés suttyomban, c) őszintén megbeszélitek hogyan miként és milyen feltételekkel kapsz zöldkártyát.
2024. márc. 26. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!