Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mi járatban ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Kielégületlenség?
Unalomüzés?
2024. márc. 25. 17:07
11/22 anonim 

válasza:

Én nőt keresek alkalmi szexre😉 40+f
12/22 anonim 

válasza:

De aki férfi és nőnek adja ki magát az mit érez?Őszintén kérdezem.Én heteróként elfogadom a melegséget de undorodom a dolog iránt!Most nagy divat tudom ,van olyan barátom aki tranxi nőhöz jár és próbált győzködni hogy ki kell próbáljam m,mert milyen jó .Mondtam biztosan de ahol én szeretkezem ott egyedül nálam van fegyver!
13/22 anonim 

válasza:

Jellemzően az incelek adják ki magukat nőnek és elégtételt éreznek, hogy az elméleteik alá vannak támasztva és ennek írásos nyomát látják.
14/22 anonim 

válasza:

Na szégyen nem szégyen,meg kelet néznem a szó jelentését.Nem is tudtam hogy van ilyen …!Hát fiúk nem cserélnék veletek .
15/22 anonim 

válasza:

Gyulaba kotta pianino csöcskrema
16/22 anonim 

válasza:

Unatkozok :D
Tényleg nő vagyok, de ne írjatok rám, kösz
18/22 anonim 

válasza:

Már tényleg csak megszokás. Mert kérdés már értelmes nincs, privátozás már nem érdekel...
20/22 anonim 

válasza:

#19 Milyen színt szeretnél? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!