Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,hölgyek!Vastag farokkal szexeltetek mar?
Figyelt kérdés
Elony vagy hatrany?2024. márc. 19. 20:16
2/12 anonim 

válasza:

Remélem előny, mert nekem vastag. 33/F
3/12 anonim 

válasza:

Nekem 5cm atmero, es 13cm kerulet. Lanyok az milyen? :/ 22F
4/12 anonim 

válasza:

Igazán vastaggal még nem, de szeretnék egyszer, mert nagyon szeretem a jó feszítő érzést a hüvelyemben.
5/12 anonim 

válasza:

Tenyleg ritka. Szeretem az elején ahogy feszít, ahogy utat tör magának. :)
6/12 anonim 

válasza:

Egyszer, swingerben. Csodálatos látvány volt, és érzésre is emlékezetes.
Lehet hátránya is, pl popóba biztos nehezebben lehet befogadni.
7/12 anonim 

válasza:

Az 5 cm átmérő, 13cm kerület az mondjuk nálam matek 1-es.
8/12 anonim 

válasza:

Nekem elég vastag, néha fáj a nőnek
9/12 anonim 

válasza:

Megint kezdődik a matekvita 😀 Nem minden fasz tendál egyformán a hengeres formához, vannak laposabb szélesek is. Az enyém is olyan. A szélessége alapján sokkal nagyobb körméretnek kéne kijönnie, ha a 2r • Pí-vel számolgatsz, mint amit a szabócenti mutat.
10/12 anonim 

válasza:

Ezt is megértem, de akkor szerinted mi feszít jobban? Aminek a vastagabb része 5cm, vagy aminek a kerületből számított átmérője 5cm?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!