Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ezen megbántódnia?
A barátnőmet gyönyörűnek neveztem szopás közben, neki pedig ez rosszul esett. Konkrétan az a baja, hogy hetek óta egyszer se mondtam neki ezt, és lealacsonyítónak érzi, hogy ilyen helyzetben jutott eszembe ezt mondani.
Pedig szoktam neki bókolni máskor is, nem értem miért olyan nagy gond az, hogy pont ilyenkor neveztem gyönyörűnek, amikor napi szinten nevezem szépségesnek, csinosnak, elbűvölőnek, vagy bármi másnak, kifejezetten nem szexuális helyzetekben.

Nekem is volt ilyen barátnőm aki hisztizett, hogy szex közben mondtam neki ilyesmit, más téren meg ritkábban, akkor inkább nem szavakkal fejeztem ezt ki.
Nők, mindig kitalálnak valamit amin hisztizhetnek :D

Napi szinten sorolni az ilyesmit szerintem felesleges, mert érvényét veszti a hatása.
A barátnőd szerintem most a semmiből csinál problémát. DE ez felveti azt, hogy valójában ő az egész szopást megalázónak tartja ami nem vett túl jó fényt a kapcsolatra.
De egyébként ha azt mondtad volna, hogy annyira izgató vagy, vagy annyira kívánatos stb.. akkor még azt mondom oké, de kicsit olyan fura benyögés ez.. persze problémázni rajta ettől még felesleges.

Jó nem egyformák, de azért valljuk be, hogy nem normális ahol ez "elvárt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!