Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megkért, hogy fenekeljem el nagyon, de amikor le akart állítani, nem hagytam abba. Normális, hogy ezen megbántódott? Mit csináljak most?
Konkrétan azt mondta, hogy akármi történik, ha kéri, hogy hagyjam abba, akkor azzal ne törődjek, folytassam nyugodtan, az csak a "játék része". Mondtam, hogy jó, de biztonsági szó legyen, arra az esetre, ha túl sok lenne neki, mert egyébként ennél általában finomabbak szoktunk lenni, és akkor is van ilyen szó. Ő nem használta azt a szót, szóval azt hittem, hogy mehet tovább, nem igazából ellenkezik, meg kér arra, hogy ne, mert igazából máskor is ilyen volt. Ráadásul annyira nagyon közbe sem tudott volna lépni, mert meg volt kötözve.
Én tényleg nem értem, hogy miért nem használta a biztonsági szót. Viszont ő azóta sír a közös ágyunkban, nem akarja, hogy hozzáérjek, ha beszélek hozzá, akkor jobban zokog. Annyit mondott, hogy le kellett volna állnom, amikor megkért rá, neki ez most nagyon fájt, nem volt jó.

Ez a kettőtők dolga, hogy miként verettitek agyon egymást.
Én egy kapcsolatban gyengédségre, símogatásra,érintésre vágyom és nem ütlegelésre.

#1 Ki mondta, hogy mi nem szoktuk gyengédebbek lenni? Nem erről szól a kérdés.
#2 A barátnőm nem hülye, ha érte akarsz célozni.
Esetleg válaszolna valaki olyan, aki nem trollkodik és nem ítéli el, ha valaki máshogy él szexuális életet?

Örülök, hogy a nyolc kommentből kettő én vagyok, öt nem a kérdésre válaszol, csak beszólogat, offol, trollkodik, és van EGY DARAB válasz. Igazán hasznos, tényleg. 🤡
Jó lenne, ha valaki adna valami tippet , hogy hogy nyugtassam meg a barátnőmet.
#8 Ha nem kér meg és úgy nem hagyom abba se tudom utólag bizonyítani, hogy beleegyezéses volt, ha ne adj isten feljelentene. Nem tudom ki hogy van vele, de nálunk nem szokás dugás előtt beleegyező nyilatkozatot írni, arról , hogy mit lehet, meg videóra venni, hogy hogy történt. Most egy látlelet nem mondja meg, hogy ami odakerült az azért van, mert agresszív vagyok, és megvertem, vagy azért mert kölcsönös beleegyezésesen része volt a szexnek.
Azon kívül meg honnan kellett volna tudnom, hogy azt akarja, hogy álljak le? Volt egy biztonsági szó, nem használta. A fenekelés előtt meg arra kért, hogy ne álljak le akkor se, ha könyörög, max ha használja a biztonsági szót.
Ettől még nem hibáztatom őt, csak ez most félre sikerült. Jó lenne, ha meg tudnám valamivel nyugtatni, de azon marhára nem segít, ha itt elhordanak mindenféle beteg állatnak engem meg a páromat is.
Azóta főztem neki kakaót, hátha lenne hozzá kedve, de az sem érdekli. Beszélni nem akar, ha a közelébe megyek, akkor sír...

Miért lenne testi sertés? Ez egy játék. Erről szol az alá és fölé rendelt szerep.
Erre találtak ki a biztonsági szót. Valaki akar/akaratlanul mond nemet. Vagy hogy hagyd abba. Ha a domináns fél gyenge és itt abba hagyja akkor mi a játék? És sajnos igen, néha a fájdalom után jön a hatalmas orgazmis. Ezt egy alá rendelt tudja.
Sajnálom kérdező a batatnődet, de ebben az esetben ő volt a buta. Nem használta a menekülésre használt szót. Te nem tudhattad így mennyire mondja komolyan. Hogy pontosan mi történt azt nem tudjuk. Le blokkolt, nem jutott eszébe, máshol járt az esze… ezt ő tudja.
De próbáld őt vigasztalni, simogatni, beszélj vele a könnyein át is. Mond el neki hogy többet nem csináljátok ha ok én hatással van rá, mert ennyit nem ér az egész játék.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!