Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sub nők! Mi volt az eddigi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sub nők! Mi volt az eddigi legdurvább dolog amit megtettetek a párotokért? Domináns férfiak is írhatnak sztorikat.

Figyelt kérdés
2024. márc. 24. 22:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%
9. Igen biztosan személyisegzavaros volt. Egy ideig élveztem, sok jó palival feküdtem le az idő alatt. Csak a végére már én inkább családot akartam, és jó lett volna tudni fixen ki aza apa.
2024. márc. 24. 23:38
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem volt semmi durva csak vadul kellett dugni, fenekleni és húzni a haját. Többször egy nap volt hogy úgy begerjedt, hogy haza kellett menni mert teljesen benedvesedett és egyből szopni kezdett. Majd jól meg dugtam de ennyi max semmi több.
2024. márc. 25. 04:04
 13/15 anonim ***** válasza:
57%

Kedves ötödik választ adó!

Örülök, hogy átélted, ezért cizelálom:

Az alárendelődő fél tulajdonként való megélése azt jelenti, hogy abban leli örömét, hogy mindenre engedélyt kér, mindenről beszámol, mindent keretez egy szabályrendszer, s hogy bármit megtehet vele tulajdonosa.

Ugyanakkor hatalmas a tulajdonos dom felelőssége, hogy ezzel jól éljen.

Annyira nem üres test, hogy vágyakkal teli, s nevelésének eredménye, hogy kb. 3 dolgot leszámítva mindent örömmel megtett. Azt a hármat is megtette volna.

45/F

2024. márc. 25. 05:22
 14/15 anonim ***** válasza:
52%
Hát, én lehet, inkább privátban írnám le. Férfi vagyok.
2024. márc. 25. 06:53
 15/15 anonim ***** válasza:
71%
Ki kellett nyalnom nőként azt a nőt akit előttem megdugott, és nagyon nem kedveltem a lányt. De megettem és izgalmas volt ezt így megélnem. Rengeteg minden kavarodott bennem. Utánna engem is megdugott és így már minden jó volt. Visszagondolva azért jó lenne ilyet újra átélni, na de én nem fogom felhozni az biztos.😀😁
2024. márc. 26. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!