Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek tetszik ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek tetszik ha egy pasinak feláll rátok?

Figyelt kérdés
2024. márc. 24. 21:59
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
91%

Haaat nem tudom, nekem vissza csatolás, hogy jó nő vagyok. Szóval amíg nem zaklat vele, tőlem állhat neki.

Pl strandon már figyeltem meg, hogy engem bámulnak, és felallt nekik. Nekem dobott az egomon.

2024. márc. 24. 23:25
 12/34 anonim ***** válasza:
44%

"strandon már figyeltem meg, hogy engem bámulnak, és felallt nekik"

Lehet rosszul láttad csak

2024. márc. 24. 23:37
 13/34 anonim ***** válasza:
20%
Ja
2024. márc. 25. 00:21
 14/34 anonim ***** válasza:
36%
Nem
2024. márc. 25. 00:48
 15/34 anonim ***** válasza:
53%
Ezen az oldalon kajak az az elvárás, hogy egy nő minden pali erekciójának örömködjön a világon?
2024. márc. 25. 02:12
 16/34 anonim ***** válasza:
91%

15.: Nem. Egyszerűen egy nőnek jól eshet a tudat, hogy kívánatos. Az a baj, ha már senkié se áll fel az emberre, még a párjáé se, az a megöregedés bizos jele.

Sokaknak az is baj, ha feláll rájuk a férfiak farka, de az is, ha senkié se áll fel rájuk.

2024. márc. 25. 02:27
 17/34 anonim ***** válasza:
53%
Csak a kérdés nem arról szól, hogy a párunk merevedésére hogyan reagálunk, hanem "egy pasiéról", és a válaszolók közül is azok voltak nemrégiben lepontozva, akik leírták, hogy nem mindegy nekik, hogy ki találja őket kívánatosnak. Megjegyzem, egyeseknek egy teli szemeteszsákra is feláll, ha elég kiéhezettek, szóval nehezemre esik dicsőségnek elkönyvelni egy ennyire reflexszerű testi reakciót, amit valakiből mindenki garantáltan kivált, teljesen mindegy, hogy néz ki (hidd el, még férfiból sem létezik olyan, akit ne dugna meg szívesen egy másik férfi).
2024. márc. 25. 02:49
 18/34 anonim ***** válasza:
90%

17.: Én nő vagyok, de örülök, ha másban vágyat keltek. A páromon kívül úgyse fekszem le mással. De jó érzés, ha tudom, hogy még sokak számára kívánatos vagyok.

Szemeteszsákra egészséges férfinak nem áll fel. A kiéhezettség gyógymódja a keze, ha nincs épp partnere.

A nemi vágy jó dolog, széppé teszi az életet. Én tudom magamról, hogy nem egy férfinak feláll rám, mert vannak érdeklődők. Természetesen kultúrember nem azzal jön udvarolni, hogy közli, erekciót váltok ki belőle. De ha vággyal néz rám, vagy közeledni próbál, akkor feltételezhetően megtörtént/megtörténik a dolog. Semmi undorító nincs ebben.

2024. márc. 25. 03:07
 19/34 aZoé ***** válasza:
88%

Mivel mentálisan rendben vagyok, ezért tökéletesen képes vagyok pozitív visszajelzésnek felfogni. De azt is gondolom,hogy ehhez kell egy bizonyos érettség.

38

2024. márc. 25. 05:42
 20/34 anonim ***** válasza:
74%
Igen
2024. márc. 25. 05:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!