Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki lábfétises az átélte már?
Aki lábfétises az átélt már olyan élményt a párjával, hogy egy átlag hétvégén a párja porszívózott előtte egy szál harisnyában vagy fehérneműben és, hogy kicsit felborzolja a kedélyeket kihasználta a vákuum adta lehetőségeket és picit játszott magával a porszívóval? Pl harisnyán keresztül szivatta a p*nciját vagy pont fordítva a pasija f*rkát esetleg?
Én ugyanis felajánlottam páromnak, hogy mi lenne ha kipróbálnánk egyszer mit tud csinálni a vákuum és megmondom őszintén meglepődtem, hogy mennyire élveztük mind a ketten.
Köszi a válaszokat!

Alapvetően mi nyitottak vagyunk az újdonságra ami nem "hétköznapi" dolog és maximum nem jön be de az előtte levő izgalom, hogy milyen érzés átélni azt az élményt az felülír mindent.
Beteg gondolat volt az elején persze a porszívót belevonni a dologba, persze mi is jót nevettünk rajta, aztán ez most változott és most kellék lett belőle :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!