Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elutasítanátok a masszőrt aki egy profi masszázs után elkezd titeket intim helyen simogatni? Nem célja a szex, csak örömet szeretne okozni.
Figyelt kérdés
2024. márc. 24. 14:57
11/17 anonim válasza:
Én masszőrként már sokszor fantáziáltam róla, mi lenne, ha...😊
De végül soha senkivel nem mertem kikezdeni, a jó hírem fontosabb🙂
12/17 A kérdező kommentje:
Én is masszőr vagyok. Én éreztem már jeleket, hogy a vendég többet szeretne. 🙂 Ezért tettem fel a kérdést.
2024. ápr. 18. 20:46
13/17 anonim válasza:
Tehát ha van jel akkor kérdező simán kielegied a nőt??
16/17 anonim válasza:
Komárom-Esztergom megyében, de a szomszéd megyékig (Fejér, Pest, GYMS) mobilis vagyok.
Természetesen a hivatalos munkaidőmben nem teszek, nem is tehetek ilyet, de szabadidőmben szívesen "maszekolok"😊
17/17 A kérdező kommentje:
Ha van jel akkor simán kielégítem, igen. Ha kéri, akkor is.
szept. 27. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!