Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz ha engem a kifejezetten kövér nők szexuálisan felizgatnak?
Tehát olyan 90-100kg között is.
Valahogy folyton az motoszkál a fejembe, hogy jól megd**nám.
Vastag combok, meg alapvetően vastagabb testalkat jobban tud vonzani. Szeretem azt ha magamhoz szorítom/ölelem és érzem, hogy vastagabb, teltebb teste van.
Nem tudom mennyire veleszületett vagy kialakult dolog-e ez. Veleszületett, mivel már a Villendorfi Vénusz is duci volt, mert azt termékenységhez társították.
Viszont korábban volt kapcsolatom egy kifejezetten karcsú, soványabb nővel is. Viszont nála amikor betettem, akkor elég csontos, kemény volt, így a kukimat is nyomta.
Viszont egyszer egy teltebb nővel is volt kapcsolatom, nála viszont nagy gond volt, hogy ne élvezzek el egyből pár perc után. Sokszor olyan kellemes volt, hogy elmentem nem sokkal azután, hogy betettem. Azóta is valahogy ha telt nőkre gondolok az ágyban akkor az jut eszembe, hogy sokkal kellemesebb ha beteszem nekik.
Volt egy munkatársam is, aki 95kg volt és kb 165-170cm közötti és olyan kellemes volt amikor egyszer nála aludtam és engedte, hogy simogassam a vastag combjait 🤤
Egyébként én egyáltalán nem vagyok túlsúlyos, viszonylag sportos alkat vagyok, 180cm/70kg
17-esnek: "Tehát 22 éves korodig nem tettél semmit. Nem mentél ingyenesen állami intézményekbe, pedig tudtad van baj, és arra is volt ötleted mi a gond."
Az állami ellátórendszert megizélhetjük. Ott nem azzal foglalkoznak hogy mi a bajod, hanem azt vizsgálgatják, hogy mi nem. S mire a végére érnek és minden betegséget kizárnak, addigra feldobjuk a pacskert. A kérdező ezért is folyamodott a magánellátáshoz, nem jókedvéből. Tudod hogy mennyibe kerül a magán? Nézz körül, meg fogsz lepődni az "ócsóságon", ugyanis ez nem a kínai Asiacenter meg a kőbányai úti kínaipiac, de nem is a kínai gagyi Alibabázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!