Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostik átmentek teljesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostik átmentek teljesen bohóc fesztiválba? Senki nem fizet ki 15-20e félróáért 25-40e az óráért... más egésznapos munkával sem keres ennyit. Neked mi a véleményed erről? (kérlek ha "menedzser" vagy esetleg prosti akkor ne írj, tudjuk a válaszotok)

Figyelt kérdés

márc. 23. 21:59
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
17%
#30 nem nagyon van fogalmad az utcai vonalról.. igénytelen öreg, roncsot nem viszek el, minek? fel se állna rá..
márc. 24. 18:23
 32/38 A kérdező kommentje:
#30 szép álomvilágot írtál le, annyi kimaradt a leírásodból, hogy soha egyetlen egy politikus sem hazudott még a föld nevezetű bolgyón. Amúgy tökéletes a leírásod, majdnem bekönnyeztem annyira szép világot írtál le. csakhát mocskos módon nagy szépítés. strici...
márc. 25. 10:48
 33/38 anonim ***** válasza:
85%
#32: Ja, értem: szóval ha a kérdésedre válaszolva leírom az őszinte véleményemet, és neked ez a vélemény, nézőpont nem tetszik, akkor már egyből strici vagyok... (Amúgy elítélem a striciket.) Minek tetted fel a kérdést, ha csak a veled egyetértők válaszát fogadod el? (A 30-as válaszoló voltam.)
márc. 25. 13:57
 34/38 A kérdező kommentje:
#33 elég stricit láttam már, hogy 100% be tudjam azonosítani, szóval ne törd magad...
márc. 28. 01:01
 35/38 Fooba ***** válasza:
68%
Az van,hogy elmondod mit szeretnél. Ő elmondja a tarifát. Tehát ez tiszta, sor. A gond csak akkor van, ha te pl egy órát veszel meg. Ő meg 20 perc múlva "végez"...
ápr. 7. 12:37
 36/38 anonim ***** válasza:

Fél óra 1000€ , kizárt.

Eddig személy szerint 800€ / óráról tudok. De az is elég ritka.

aug. 19. 03:12
 37/38 anonim ***** válasza:
87%
36: talán inkább 80...
aug. 19. 11:09
 38/38 anonim ***** válasza:
61%
Nem kötelező menni egyikhez sem! Akinek ez sok, az mehet az útszéliekhez. Vagy intézze sajátkezüleg!
aug. 19. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!