Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostik átmentek teljesen bohóc fesztiválba? Senki nem fizet ki 15-20e félróáért 25-40e az óráért... más egésznapos munkával sem keres ennyit. Neked mi a véleményed erről? (kérlek ha "menedzser" vagy esetleg prosti akkor ne írj, tudjuk a válaszotok)
Egyszerű infláció miatt mindenki emel.
Kérdező jól írta ilyenek az árak. Kisebb városokban lehet egy óra 25 de pl. Budapest vagy Győr lehet 40 is. Hirdető válogatja.
Ami kulon szívatás hogy vannak az extrák. Tehát a csok +2-3 ezer, mélytorok, szájba élvezés szintén. Van ahol a natúr francia is extra. Persze van ahol az alapár tartalmazza ezeket de az ritka.
#22 de távolról sem az inflációval, és a fizetésnövekedéssel arányos az áremelésük..
Viszont így megy a picsogás hogy nincs vendég, logikájuk=mégjobban árat emel, hogy a beeső 1-1 lúzeren majd hátha behozzák a kieső bevételt így tovább emel..
Egyébként nem értem, hogy ha ennyire árérzékenyek egyesek, akkor miért nem turistáskodnak egy-egy jó deal fejében? El lehet menni csóróbb helyekre, és csomót "spórolsz".
#3 voltam
#24 szoktak sokan.
Vagy az utcai már kihalóban lévő vonalon vadásznak.
tudod a magánorvos:
- legalább 10 évet tanult egyetemen
- vállalkozott
- fizeti az asszisztenst
- fizeti a berendezést
- fizeti a programokat
- fizeti az ADÓT
- állásokat teremt másoknak
- vállalja a kockázatokat és akkor is fizeti a személyzetet amikor nem jönnek az emberek
Nagyon is érdekli minden elköltött forint, mert ő sem keresi tisztán azt a pénzt amit elkér csak egy töredékét. Ellentétben az adókerülő, elkényeztett stricikkel és a legtöbb prostival...
Pár lánynál megfordultam már... Akihez régebb óta járok, ott pl. viszonylag nehéz időpontot foglalni a reggeli órákra. Napokkal, de inkább hetekkel előre kell gondolkodni, annyira tele van a lány. Nem azt mondom, hogy ez az általános, de szerintem akik minőségi szolgáltatást nyújtanak, azoknak ezeken az árakon bőven van vendége.
Én személy szerint a 25-40 ezret nem tartom soknak, de kinek mi. Ezért a pénzért extrajó szexet és különleges masszázsélményt kapok egy 10 pontos nőtől (aki képzett masszőz is egyben) egy öt csillagos lakásban. Ha nem így lenne, akkor én is sokkallnám, de a minőségért szerintem ez egy teljesen reális ár.
Akinek nincs erre igénye, annak az út szélén vannak olcsóbb lehetőségek is, 5-10e-ért már lepippant egy csúnyább, öregebb, esetleg kövérebb hölgy valamelyik bokorban. De ugyanezen az áron soha nem fogsz kapni minőségi nőt egy fél órára. Nyilván nekik is vannak költségeik: lakás, víz, áram, fűtés, szépségápolási cuccok, szexi ruhák, masszázskellékek, tanfolyamok, taxi, hirdetések, adók (sokan katáznak) stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!