Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány éves voltál amikor először, orálisan kényeztettél? Milyen érzés volt? Hogyan történt?
49 éves voltam. (Apró, óvatos puszik a hímvesszőre.)
De inkább az ágyékára. Egy érzékeny húsdarabot minek harapdáljon az ember?!
16 voltam.
Nagyon fura volt, izgultam, de közben élveztem is.
23 voltam. A srác egy barátom barátja volt és egy rövid ideig kavartunk. Társasággal voltunk valahol (már előtte egy pár héttel smároltunk sokat egy bulin). Na ezen az összejövetelen is egy idő után elkezdett flörtölni. Arrébb mentünk, megint smároltunk és elmentünk hozzá, mert közel lakott. Én nem akartam akkor lefeküdni még vele, pedig nagyon jól nézett ki, nagyon bejöttünk egymásnak de én még szűz voltam, többet is ittam kicsit a kelleténél és tudtam, hogy én úgy nem akarok szexelni, hogy nem vagyok teljesen józan. Plusz nekem megvolt és én nem akartam úgy csinálni. Ő ezt teljesen normálisan kezelte, nem erőltette, de hát nagyon működött a kémia és be voltunk indulva. Fogalmam se volt, hogy ez lesz csak úgy megtörtént, ösztönös volt. Csókolóztunk nála is, aztán róla teljesen lekerültek a ruhák és hát odatévedtem:D a világ legtermészetesebb dolgának éreztem, hogy ezt csinálom valakivel akivel ennyire tetszünk egymásnak.
Kicsit fura volt, puhább volt mint gondoltam és féltem nehogy megsértsem. Aztán (némi rásegítéssel ugyan) de a számban ment el szóval gondoltam annyira nem lehetett rossz.
Amúgy mielőtt jönne az, hogy mekkora r*bi vagyok stb. mondanám, hogy nem: 23 évesen fogtam először péniszt (az övét), utána később vele is vesztettem el, teljesen normális, józan körülmények között. Azóta sem volt kalandom senkivel, de ha lett volna se gondolnám emiatt magam annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!