Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiasabb az olyan pasi akinek nagy 19 cm-s farka van, mint én akinek csak 15cm adatott meg?
Figyelt kérdés
2024. márc. 22. 14:44
21/43 anonim 

válasza:

20=1 válaszoló. lemaradt bocsi.
22/43 StevenUp 

válasza:

ma 16:43
Küldj neki.
Mindig a nyomiknak van szerencséjük 🙄
24/43 StevenUp 

válasza:

ma 17:26
Akkor szerintem bukta, mert szerintem a kérdező Magyar 🤷♂️
25/43 Micimacko67 

válasza:

Elképzelek egy 50 kilos, horpadt mellű szunyogcsődört 20 centis farokkal, mint férfias jelenséget....Gyerekek hol éltek ti?
26/43 anonim 

válasza:

#25 Férfiasabb, mint egy kigyúrt 12 centis farokkal rendelkező pasim.
28/43 anonim 

válasza:

Azt nem látják a nők. Egy sörpocak elől sokkal hamarabb elmenekülnek, mielőtt megtudnák, a lába közt mekkora van. A kigyúrt fitness fiúk, de főleg nem is az, hanem a jó duma, meg a pénz, amire ragadnak a nők.
29/43 Micimacko67 

válasza:

#26, váljék egészségedre...
30/43 anonim 

válasza:

Engem egy pasi akkor fog meg ha jó a dumája, határozott, van humora, sármos és szexi...az ágyban meg nem csak az számít mekkora a farka, hanem hogy nőnek tudom e érezni magam mellette, meg pl mit csinál a nyelvével 😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!