Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiasabb az olyan pasi akinek nagy 19 cm-s farka van, mint én akinek csak 15cm adatott meg?
Figyelt kérdés
2024. márc. 22. 14:44
11/43 anonim 

válasza:

10
Sajnos kevés pasinak van 18-19cm farka, úgyhogy nem ez alapján válogatok. A leghosszabb kapcsolatomban pl 16cm volt a páromnak..
12/43 A kérdező kommentje:
#11 Nem gond csak szar érzés ha mindig a farkam miatt utasítanak vissza. De az élet nem volt igazságos sosem.
2024. márc. 22. 16:05
13/43 anonim 

válasza:

Persze. Ha valaki leírja, hogy a nagy férfias, a kicsi meg rossz, az egyből nem nő :D. Szánalmasak vagytok.
14/43 anonim 

válasza:

#11 Nem tudom hány éves vagy, de a mostani 18-20 éveseknek nagy van. Ha korban még passzoltok, akkor érdemes náluk próbálkozni.
15/43 StevenUp 

válasza:

ma 16:05
Nem a farkad miatt utasítanak vissza, hanem a nyomi stilusod miatt.
16/43 A kérdező kommentje:
#15 Természetesen mint mindig. :D Más van még a tarsolyodban?
2024. márc. 22. 16:38
17/43 anonim 

válasza:

Szerintem egy nagyon feminim vékony srác sose lesz férfiasabb akármekkorája van, mint egy 15 centissel rendelkező de férfias megjelenésű.
18/43 anonim 

válasza:

Inkább azt mondanám sokkal egyszerűbb egy olyan pasival lenni akinek nagy. Azért, mert így nincsenek komplexusai és nem hisztizik miatta.
22N
19/43 A kérdező kommentje:
#18 Ha nem lennének komplexusaim akkor se kellenék.
2024. márc. 22. 16:41
20/43 anonim 

válasza:

Kérsz egy szexi képet rólam, hogy kiverhesd a minkukidat?
Ha rám írsz, eskü küldök, úgy megsajnaltalak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!