Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok? valaki hajtléktalan nővel?
Figyelt kérdés
Mostanában eljátszottam a gondolattal, hogy el kéne kapni egy hajléktalan nőt egy menetre... de nem tudom, hogy csináljam... volt már valaki hajléktalan nővel? hogy csinálta?2024. márc. 22. 08:25
1/12 StevenUp 

válasza:

Szerintem nekem egyszer sikerült randizni egy hajléktalan nővel...
Azt mondta a randi végén, hogy ha hazaér akkor felhív...
2/12 A kérdező kommentje:
1. es Ezen hangosan felröhögtem :D
2024. márc. 22. 08:31
3/12 anonim 

válasza:

Ennyire azért nem szabad le adni az igényeket !
4/12 anonim 

válasza:

A Nyalórémnek van tapasztalata, de nem hinném, hogy a gyakorin lógna. Szerintem amúgy felejtsd el az ötletet, nem is értem hogyan merült fel benned. :D
5/12 anonim 

válasza:

Kétségbeesett lehetsz nagyon kérdező, de inkább tegyél le róla szerintem is. Mindenféle betegségek a nemi betegségeket is beleértve, élősködők, higiéniai problémák, a legtöbb esetben mentális problémák, szociális problémák (lopna is jó eséllyel) és még sorolhatnám. Ettől gyakorlatilag bármi jobb.
6/12 anonim 

válasza:

te tényleg ennyire naiv vagy hogy elhiszed, hogy a kérdező ezt komolyan gondolta?
7/12 anonim 

válasza:

Ilyen az amikor valaki egy normális nőt nem tud felszedni, már mindegy lenne neki.
8/12 anonim 

válasza:

Tisztában vagyok vele hogy jó eséllyel trollkodás, de manapság kemény időket élünk. Simán lehet valaki idetéved és ezt látva kedvet kap hozzá. Nem árt ha az emberek tudnak a kockázatokról és mellékhatásokról. Ráadásul a kemény időket élünk-re visszatérve, pont ezért még arra is van egy minimális esély hogy mégse trollkodás hanem valós.
9/12 anonim 

válasza:

Ha ápolt viszonylag, hisz vannak hajléktalan szállok sokan be járnak fürdeni stb de utcán alszanak v itt ott.
Ha tisztálkodik de egyébként hajléktalan meg szőrös mert arra nincs lehetőség v bármi.
Én szívesen benne lennék, persze szigorúan óvszerben.
Pedig gáz v sem 21F vagyok de egy átlagos hajléktalant szívesen lefeküdnék 55 éves korig mondjuk, szeretem az idős korosztalyt.
Ne pontozz le, én így gondolom, ennyi.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem trollkodok, és nyilván védekezek is. És a lehurrogóknak, nem vagyok kétségbeesett sem. Egyszerűen sokszor eljátszok a gondolattal, mert izgat.
2024. márc. 22. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!