Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bevallom akkor q..va vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevallom akkor q..va vagyok?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársam felajánlott 50 ezer forintot, ha kicsit játszhat a lábaimmal.

Nem jönne rosszul a pénz, de nem tudom bele menjek e...

2024. márc. 21. 14:45
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Bevállalom akart lenni bocsi.
2024. márc. 21. 14:46
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben te nem szexuális szolgáltatást nyújtasz, akkor szigorúan véve nem vagy q..va. Nyilván te tudod ez mennyire fér bele az értékrendedbe, hogy mit akar csinálni a lábaiddal, de ha úgy érzed, akkor miért ne? Csak előre kérd el a pénzt :)
2024. márc. 21. 14:49
 3/22 anonim ***** válasza:
78%
Figyu , ebből két rossz lesz nem fizet kinevet lejárat , fizet elterjeszti ringyoo vagy . A 3 hogy titokban marad és pénz lesz erre nem éri meg a rizikó .
2024. márc. 21. 14:51
 4/22 A kérdező kommentje:
Leírta részletesen... Lényegében masszírozni és nyalogatni szeretne... Ha engedem akkor ki is veri, ha nem akkor nem.
2024. márc. 21. 14:51
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod ez neked oké-e. De ahogy a3-as írta, figyelj oda, mert csúnyán megjárhatod. Szóval csak ha teljesen megbízol benne. (2-es voltam)
2024. márc. 21. 14:54
 6/22 A kérdező kommentje:
De ezt neki cikibb lenne ha elterjedne, hogy ilyenert fizet. Nem?
2024. márc. 21. 14:55
 7/22 anonim ***** válasza:
70%

Az osztálytársad? Gondolom akkor 18 alatt vagytok mindketten.

Hát, meredek.

És az ő részéről még bűncselekmény is 18 alattinak fizetni a szexért.

2024. márc. 21. 15:07
 8/22 anonim ***** válasza:
48%
Ez mindkét fél részéről bűncselekmény ha 18 alattiak.
2024. márc. 21. 15:10
 9/22 anonim ***** válasza:
76%
Igazából ha nem történik semmi is elterjeszthetné. Te tudod neked mi fér bele, nekem ennyire nem kellene a pénz. De én el se gondolkoztam volna rajta.
2024. márc. 21. 15:38
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ohh, ötvenért, ennél komolyabb dolgokat is kérnek.. Amúgy, mondjuk én szabadelvű vagyok és nem tartok senkit sem "...."nak, de egyetemista koromban azért láttam, hogy sok csaj egy jobb italért mikre volt képes, vagy esetleg, hogy könnyebb kérdéseket kapjon a vizsgán..
2024. márc. 21. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!