Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Direkt csinaljátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Direkt csinaljátok?

Figyelt kérdés
A kérdés az lenne,tisztában vagytok azzal, hogy most kezd kijönni a jobb idő felveszitek a kis szoknyát villognak a combok az utcán. De 10 pasiból 9 arra gondol ha elmentek mellettünk, vagy előttünk álltok a pénztárnál, hogy úristen ittvan előttem mellettem kb 50 centire egy szép popi, combok és a punci. Mert ez azért más ugye mint a nadrág vagy a leggings.

2024. márc. 21. 10:46
A kérdező szavazást indított:
Persze direkt
Nem direkt, így kényelmes meleg van
Nemérdekel
Alap, hogy ígyvan tudunk róla
Szép a testem mutogatom
Perverzek a pasik
32 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Remek ember lehetsz, ha neked csak ennyiből áll egy nő.
2024. márc. 21. 10:56
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Persze ,pont az iylen idióták jutnak eszembe mint te
2024. márc. 21. 11:02
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Arra nem is gondoltál hogy esetleg magunknak akarunk megfelelni?
2024. márc. 21. 11:06
 4/15 A kérdező kommentje:

11:06

De ottvan a szavazásnál🙃

2024. márc. 21. 11:28
 5/15 anonim ***** válasza:
24%
Nem direkt nem tudsz felöltözni, nem anyukád öltöztet már hogy ne tudd mit veszel fel 😂 Ja hogy egyes pasiknak meglódul a fantáziája? Na és, ha állig fel lennél öltözve akkor is lenne aki bámul.
2024. márc. 21. 11:31
 6/15 A kérdező kommentje:

11:02

Miért idióta? Ha megnéznek az a baj ha nem néznek az a baj. Szép a női test, ennyi. Pasikat meg ti is tudjátok, hogy izgatja.

2024. márc. 21. 11:31
 7/15 A kérdező kommentje:

1 es

Ülj le egyes😅 akkor nyáron miért nem vagytok kis susogós melegítőben, mint a Cutler Gym-es gyerek. Mert tudjátok, hogy jók vagytok és szerettek szerepelni. Igaz nőknél általában az van, hogy jaj a szomszéd vagy a barátnőm jobban néz ki. Ezért én többet mutatok.

2024. márc. 21. 11:36
 8/15 anonim ***** válasza:
50%

1-es vagyok.

Büdös életben nem vettem fel szoknyát, sem más divat cuccot és soha nem mutogattam magam. Egyetlen egyszer sem. Tudod miért? Mert nem vagyok sem eladó, sem riherongy.

Neked meg 3 részből áll egy nő. Gratula. Más meg nem érdekel mit csinál, én részemről zenét hallgatok és egyedül, kussban utazok, ne is szóljon hozzá senki és ne is nézzen meg senki.

2024. márc. 21. 11:50
 9/15 A kérdező kommentje:

11:50

Hát oké. Te tudod. Nincs ezzel baj, csak nem rólad szól a világ, és a körülötted lévő emberek lehet, hogy mások. Amúgy tetszik, hogy anti szoc vagy. Énis az vagyok.

2024. márc. 21. 11:57
 10/15 anonim ***** válasza:
77%

Tisztában vagyok, hogy jó testem van.

Veszek fel rövid szoknyát? Igen.

Kivágott felsőt? Igen.

Szeretem ha megnéznek? Igen.

De ettől nem érzem magam sem eladónak, sem riherongynak, mert mindent a szemnek és semmit a kéznek típus vagyok.

Otthon vár a férjem (aki szintén szereti ha így öltözködőm). Szóval attól, hogy egy nő csinosan van felöltözve nem azt jelenti, hogy egyből kapható is mindenre. Lehet több gerincesség van benne, mint aki állig fel van öltözve...

2024. márc. 21. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!