Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pomazi73 kérdése:
Miröl fantàziàtok szex terén? Mi az ok amiért nem valósítjàtok meg?
Figyelt kérdés
2024. márc. 21. 06:05
11/25 anonim 

válasza:

A legnagyobb vágyaim elég extrémek és perverzek, amihez bizalom kell és egyedülálló férfit nem igazán kerestek hozzá. Ha meg esetleg mégis, akkor vagy nagyon messze voltunk, vagy az utolsó pillanatban meggondolta magát.
12/25 anonim 

válasza:

Nekem sajnos sikerült átesnem a ló túloldalára. A párom 17évés lányáról fantaziálok rengeteget. Annyira sikerült már belehülyülnöm, hogy néha még jeleket is látok tőle. Hogy miért nem valósitom meg?😀 Gondolom magától értetődik.😁
13/25 anonim 

válasza:

Párom kolléganői...
Az egyik egy alacsony de nagyon formás. És olyan ajkai vannak....
A másikról ugyan kiderült hogy a lányokat szereti de ez megint csak jó: megnézni egy leszbi pár szeretkezését...esetleg be is szálni.
14/25 anonim 

válasza:

Azért mert az én fétisem nem elterjedt/népszerű Magyarországon. F30
15/25 anonim 

válasza:

Három különböző de teljesen az csajjal egy egész estét..
18/25 anonim 

válasza:

69 úgy hogy a feleségem van felül, prosztatámat masszírozza, engedje az ujjazást, análszex, pisiszex, maszturbáljon előttem.
Hogy miért nem valósítom meg? Mert a feleségem nem hajlandó, ezekbe belemenni.
19/25 anonim 

válasza:

Én olyan feleséget tudnék elképzelni aki ujjazza a seggemet és nyalja a popó lukamat. Ez hasonló mint amikor egyik nő nem engedi a szájba élvezést a másik örömmel nyeli
20/25 anonim 

válasza:

Kinyalni a pasim fenekét.
Az a benyomásom, hogy nem annyira tetszene neki, és félek, hogy nagyon rosszul esne, ha direkt rákérdeznék vagy megpróbálnám és visszautasítana.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!