Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek voltatok e roma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek voltatok e roma származású férfival és mik a tapasztalatuk ?

Figyelt kérdés

Szex minőség

Szenvedélyesebb tényleg ?

Kérem a rosszindulatú és nem a kérdésre megszólított tagokat kérem mellőzzék a lekezelő kommenteket .Kösznöm.32 N

2024. márc. 19. 12:15
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Nem nagyon láttam itt még olyan kérdést ahol ne ment volna valaki neki a másiknak.Ezen nincs min csodálkozni.

Úgyis valaki átalakítja/félreérti valahogy az értelmes válaszokat is.

De elég egy hülye is és már ki is tört a háború.

2024. márc. 19. 15:45
 32/41 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek pedig azt javaslom,hogy ha úgy alakul próbálja ki és megtudja.Itt úgy se jut semmire ahogy nézem.(17,31)
2024. márc. 19. 15:50
 33/41 A kérdező kommentje:
30,most te tényleg itt tartasz ?Kicsi a farka rasszista!Saját magad feldobsz egy teljesen alaptalan vádat és utána beleállsz és megmagyarázod !Itt az előítélet miatt és az általánosítás miatt mondtam!Mi azért tartunk ott ahol mert így gondolkodunk!Az hogy ki hova szüleik arról nem tehet!Egy esélyt azért adni kéne mindenkinek!Itt én kiléptem a beszélgetésből .Tovabbi szép napot !
2024. márc. 19. 16:05
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

"Kicsi a farka rasszista!"

Nem értem,hogy minek írtad ki a kérdést,ha neked minden válasz rasszista,ami nem a te tévképzeteidet erősíti.

2024. márc. 19. 16:18
 35/41 anonim ***** válasza:
Kérdező. Mi volt szerinted a rasszista?
2024. márc. 19. 16:30
 36/41 A kérdező kommentje:
Te most ezt direkt csinálod ugye ?Én egy szóval nem mondtam ezt!Itt mindenki hülye ?
2024. márc. 19. 16:33
 37/41 anonim ***** válasza:
Megbaxlak és megtudod milyen.
2024. márc. 19. 17:27
 38/41 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem rád gondoltam 😂
2024. márc. 19. 17:33
 39/41 anonim ***** válasza:
79%

Fiú kollégium és katonaság. Láttam pár farkat. A romáké kissebb. Aki mást akar gondolni az tegye.

Mellesleg: a cigány nép keletről származik, a keletieknek pedig átlagosan kissebb a farka. Csak mert sötétebb a bőrük, még nem lesznek négerek, huszonöt centis fasszal... Bár ők biztos örülnének neki! 😄

2024. márc. 20. 07:02
 40/41 anonim ***** válasza:

18#

Farkuk átlag felettiek a romáknak

Hidjétek el.

19#

Lehet pont ő neki volt kicsi

De köztudott hogy romáknak nagyobb is volt mindig a farkuk mint a magyaroknak.

nov. 25. 20:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!