Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek voltatok e roma származású férfival és mik a tapasztalatuk ?
Figyelt kérdés
Szex minőség
Szenvedélyesebb tényleg ?
Kérem a rosszindulatú és nem a kérdésre megszólított tagokat kérem mellőzzék a lekezelő kommenteket .Kösznöm.32 N
2024. márc. 19. 12:15
11/41 anonim 

válasza:

10
Mi a gond? A kérdésre releváns válaszokat kaptál. A te bajod ha nem tetszik a válasz...
12/41 A kérdező kommentje:
Olyan hölgyeket kérdeztem akik a saját tapasztalatait megosszák .Ha te látsz ilyet majd szólj .
2024. márc. 19. 13:03
13/41 anonim 

válasza:

Lehet engem szidni. De hhs megtudom egy csajról hogy romával szexelt az redflag. Amiről nem tudok az nem fáj.
14/41 A kérdező kommentje:
Nem szid senki,de amiket te most itt felhozol az téged minősít .Te így látod és elfogadom csak nem hozzád szólt a kérdés .
2024. márc. 19. 13:11
15/41 anonim 

válasza:

Hozzá nem érnek olyan nőhöz aki már volt
16/41 anonim 

válasza:

Voltam már pár többes buliban ahol romák is jelen voltak. Teljesen szóródott a történet. Volt amelyik normális, átlagos volt, s volt olyan is amelyik mohón nyomult ész nélkül előre, kicsit erőszakosan, követelőzően csak magára figyelve.
17/41 anonim 

válasza:

Én roma pasival nem voltam,de szerintem a sajátos szagon nem kell megsértődni.Ezzel nem tud mit csinálni.Nem azt mondta,hogy nem fürdött és büdös volt.
Az szag szinonimája az illat...így már elfogadható?
Bőrtípus miatt van.
Fekete sráccal voltam anno és neki is más volt.
19/41 anonim 

válasza:

Igen. Nagyon meglepődtem, mert kicsi volt a farka. Vmi miatt azt hittem, hogy nagy lesz neki.
20/41 anonim 

válasza:

Köztudott, hogy nagyobb farkuk van és jobbak az ágyban. Mondom ezt heteró, fehér férfiként. Ezt még a rasszista facebookos csoportban is elismerték. Nem hiába jön össze manapság annyi szép, fehér nő roma pasival.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!