Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az izgató a két férfi egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az izgató a két férfi egy nő felállásban, aki kipróbálta már nem bánta meg?

Figyelt kérdés
Mostanában sok kérdés van a szex kategóriában erről, sokakat izgat ez akár csak a gondolat szintjén is? Vagy aki kipróbálta már, újra vágyik erre?

márc. 19. 11:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Volt már olyan is, csak azt nem tudom hogy lehet kialakítani úgy kapcsolatot, hogy azon belül élhessem ki ezeket

márc. 19. 17:36
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

A hármasozás nem a féltékeny alapbeállítottságúak műfaja!

Aki ezen túl tud lépni, annak maga a mennyország.

márc. 19. 17:49
 23/28 anonim ***** válasza:
79%
Próbáltam férfiként. Mindhárman szinglik voltunk, a csaj is kívánta, mi fiúk is. Spontán volt egy közös iszogatás után, majd olyan jó volt, hogy ismételtünk is. Miért volt jó? Egyrészt mert kaptam az alkalmon, a csaj nagyon tetszett előtte is, de friend zone-ban volt, így viszont sikerült megdugjam. A másik, hogy egyszerűen a 3-as felállás elég perverz ahhoz, hogy nagyon izgi legyen. És lehet nem vagyok 100% heteró, nem tudom és nem is érdekel, de baromi izgalmas volt, ahogy láttam, hogy a másik srác a hatalmas farkával dugja keményen, közben meg szop engem is a csaj. Kapcsolatban, a barátnőmmel kizárt lenne ez a felállás.
márc. 19. 20:36
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsés nőként írom: azért vagyok szerencsés, mert két olyan pasival hozott össze a sors, akik külön-külön is élményszámba mennek, együtt meg maga a gyönyörűséges kábulat!

Fantasztikus érzés két pasiban felkelteni és ébren tartani a vágyat. Csodálatos, hogy négy kéz fedezi fel és simogatja a testem minden porcikáját.

Hihetetlen kéj érezni a vágyat, majd a kielégülés forróságát.

Egy-egy ilyen együttlétkor szeretném megállítani az időt, és mindig magamban tudni e két csodálatos hímet.

márc. 19. 21:52
 25/28 anonim ***** válasza:
10%

Ha két férfi együtt van nővel ott bizony nagy melegség érezhető.

Sose tudnám elképzelni heteró létemre hogy a közelembe egy farok legyen, még látni se szeretem.

márc. 20. 09:16
 26/28 anonim ***** válasza:
24%
25. Én nőként nem tudnám elképzelni, hogy egy másik nő legyen a közelemben meztelenül
márc. 20. 17:07
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen mert szeretem ha két pasi kényeztet egyszerre. Szeretem a dupla behatolást is. 27N
márc. 20. 17:54
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Imádom az érzést amikor két farok van bennem egyszerre. Hosszabb foglalkozás után akár mindkettő farok punciban egyszerre, de altalában punci popsi szokott lenni. Izgat az is,ahogy néz rám a pasim miközben a másik pasival élvezem ahogy simogat,dug,használja a testem kedvére ő is. Szeretem érezni, hogy ketten élveznek belém néha szinte egyszerre és lüktetve elönt a forró spermájuk. Csodálatos orgazmusokat tudok így megélni. Hosszabb
márc. 22. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!