Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 2 lány és egy férfi felállásban vettek részt, ott mindkét nő el tudott élvezni a faroktól?
Én a pár női tagja kérésére nem létesítettem aktust a pasival
De együtt szoptunk
Meg egymást nyaltuk
Mind2-nek lett orgazmusa
Neki ugye duplán a férje fszától
De nekem 1 is elég volt
N
Nem voltam még ilyen felállásban. Statisztikailag kicsi az esélye (hacsak nem válogatjuk össze a partnereket), hogy mindkét nőnek hüvelyi orgazmust tudjak okozni így, egy szex alkalmával.
Mondom ezt annak fényében, hogy 50% feletti a sikerarányom eddig 1v1 felállásban
Én egyszer nagy nehezen, sok dumával, meg sok ellenérték ígérettel (nem pénz volt azzal nem mertem) voltam két fiatal csajjal, de ők a végén ezt nagyon "munkának " élték meg, egyik sem mert elélvezni szerintem a másik előtt, mind kettő csak velem foglalkozott, egymással alig.
nyalni nem is nyalták ki egymást, csak amikor az egyik kezét a másik puncijára tettem, akkor kicsit izgatta a csiklóját pár másodpercig.
Hát 8-as, akkor ez sok hűhó volt a semmiért. Én ilyenben nem is szeretnék részt venni, pedig szeretnék 2 csaj + én felállásban egyszer
(6,7 voltam)
Hát, igen, de volt ilyen is, ennyi, nem több, ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!