Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem látják be az emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem látják be az emberek hogy a házasság nem egy működő dolog? Ér annyit hogy elkötelezik magukat valaki mellett egy életre ún. aztán 90%-ban megcsalás a vége?

Figyelt kérdés
2024. márc. 18. 17:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem a házasság fogalma tehet arról,hogy az emberek hülyék hozzá.
2024. márc. 19. 11:50
 12/15 anonim ***** válasza:
A háasság fogalma, hogy jóban rosszban amíg,stb stb azok nagyon jó és szép dolgok. De az elvárások, hogy ne akarj mással is lenni az egyszerűen lehetetlen. Teljesen mindegy hogy megteszed e, ha már a fejedben megtörtént onnan teljesen mindegy, onnan már csak mersz, és felvállalás kérdése az egész. Nyugodtan a szivére teheti mindenki a kezét.
2024. márc. 19. 13:04
 13/15 anonim ***** válasza:
#12: Nem tudom, én őszintén nem akartam soha mással lenni kapcsolatban. Bár engem önmagában érzelmek nélkül a szexualitás hidegen hagy.
2024. márc. 19. 14:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor valoszínüleg itt a bibi 13. :)

Legalább nem vagyunk egyformák :)

2024. márc. 19. 14:55
 15/15 anonim ***** válasza:
#14: csak a te "lehetetlen" fogalmad miatt szóltam hozzá, hogy azért annyira nem lehetetlen, maximum ritka.
2024. márc. 19. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!