Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem látják be az emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem látják be az emberek hogy a házasság nem egy működő dolog? Ér annyit hogy elkötelezik magukat valaki mellett egy életre ún. aztán 90%-ban megcsalás a vége?

Figyelt kérdés
2024. márc. 18. 17:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
16%
Én sem értem. Ki a fene akar megházasodni? Inkább elköltöm a pénzt külföldi nőkre, a magyar csaják úgyis olyan töttyedtek meg deszkák.
2024. márc. 18. 17:35
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Vagyonközösség is, plusz sok jogi hatás kapcsolódik hozzá. De nem kötelező kötni
2024. márc. 18. 17:35
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
És ezért a szarért harcolnak a melegek...ki érti ezt?
2024. márc. 18. 17:49
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Mert fiatal korban a hormon vezérel sokmindenkit. Akkor azt gondolják, hogy jobban fognak ebben a közegben teljesíteni, mint a szüleik. Na, meg megy a rokonok részéről a presszió, amibe vagy beleadja a fejét, vagy makacskodik az egyed.

De a mai világban inkább a manika miatt fontos ez.

2024. márc. 18. 17:56
 5/15 Lazy Lover ***** válasza:
78%
Mert hülyék én be láttam ezért soha nem házasodok meg hülyeség az egész vagy válás a vége vagy sz@rá csalják egymást ezt tapasztaltam ismerős körökben
2024. márc. 18. 18:06
 6/15 anonim ***** válasza:
95%

Mert egy megszokott dolog.Hiába "csak egy papír",valakinek fontos.Talán főleg azoknak akik vallásosabbak.

Szerintem semmi gond nincs vele.Azért nem kell úgy hozzáállni,hogy lehet 10 év múlva válás/megcsalás lesz belőle.

Lehet éppen abba a 10%ban lesz benne az ember.

Akinek nem fontos olyan párt kell találni akinek szintén nem az.

Ez olyan,mint ha valaki 3 gyereket akar,valaki meg egyet sem.

Azt is lehet úgy nézni,hogy "Minek gyerek?Fel kell nevelni és pénzt költeni rá.

Kinek,mi.

2024. márc. 18. 18:10
 7/15 A kérdező kommentje:
#5 És azután még egymás szemébe mernek nézni úgy hogy gyerek is van mellette.
2024. márc. 18. 18:10
 8/15 anonim ***** válasza:
95%

avagy:

-mert jó kimondani, hogy együtt vagyunk

-mert mindenben számítok rá és ő is rám

-mert együtt akarunk családot létrehozni

-mert ezt tartjuk a helyes útnak

meg ilyenek ;)

45/F

2024. márc. 18. 18:47
 9/15 anonim ***** válasza:
97%
Működőképes HA tényleg kettő egymáshoz illő ember van a kapcsolatban ÉS nem hagyják ellaposodni, elszürkülni. Sajnos a házasságok 80%-ában ez nem teljesül, s marad a félrelépés, a válás, vagy a rossz házasság ahol már csak lakótársként funkcionálnak egymás mellett.
2024. márc. 18. 18:51
 10/15 anonim ***** válasza:

Ezért nem is randizom már. Én teljesen lazán elkötelezem magam egy életre a párom mellett anélkül, hogy lemondásként élném meg, de tudom hogy a férfiak 99%-a nem így gondolja. Így igazából már abszolút nem is érdekelnek se romantikusan, se szexuálisan.

Helyette dolgozom és van egy csomó pénzem, ami legalább hasznos is.

2024. márc. 19. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!