Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élő nők, miért és hogyan csaltátok meg a férjeteket?
Figyelt kérdés
Mi volt a gond amiért így döntöttetek?
Még most is tart valakivel a viszony vagy csak egyszeri volt, esetleg mindig másik szerető van?
márc. 18. 05:15
31/33 anonim válasza:
30# Ki a búbánatos senki vagy, hogy azt feltételezed hogy egy csöppet is érdekel a véleményed?!
"én most elhordanálak mindféle mocskos qvának, mert nem úgy élsz ahogy én."
Hordjál... és írd le még vagy 50-szer!
Kit érdekel???
"Eszed legyen már ha szép nem vagy.."
A tükörben csak magadat látod, engem ne ott keress.
32/33 anonim válasza:
#31 Ahoz képest jó nagy hisztit levágtál, hogy csöppet sem érdekel.
Én továbbra sem ítélem el, hogy nálatok a hűség nem feltétel, de úgy látszik ez a szellemi szegények hobbija.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!