Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha engedtem már pasinak, hogy megujjazza a popsimat? (N)
Figyelt kérdés
2024. márc. 18. 01:09
21/30 anonim válasza:
#20 azért ezt vezesd le hogyan sikerült össze hozni
22/30 anonim válasza:
Nem gáz! Sőt ha nyalás közben ujjaza a popsidat,akkor még nagyobbat is élvezel, legalábbis én így vagyok vele,de én análszex közben is elélvezek a pasimtól pedig elég nagy van neki.
23/30 anonim válasza:
Én minden csajomnak egy ujjal megujjazom a fenekét, nagyon élvezik.
24/30 anonim válasza:
Ha tetszik Es elvezed akkor Miért lenne gáz?
25/30 anonim válasza:
Dehogy gáz. Ez teljesen természetes dolog.
26/30 anonim válasza:
Nem gáz. Én szeretem, ha csinálja a pasim. Nagyobbat is élvezek. A kedvencem amikor kutya pózban szexelünk és közben a popsimat ujjazza.
27/30 anonim válasza:
Ajaj!!Vigyázz,mert a Jézuska parazsat tesz a popólukadba!!
28/30 anonim válasza:
Nem gáz. Miért lenne az ami neked jó? Én szeretem!
29/30 anonim válasza:
Akkor mindenképpen gáz, ha jól eleresztetted magadat és kibocsátottál egy nagy gázfelhőt, miközben benned járt az ujja.
30/30 anonim válasza:
Vegul is nem gaz, hogy egy ribizli vagy. De ha engeded neki, hogy a seggedet ujjazza, akkor keszulj fel ra, hogy hamarosan lapatra tesz, mert csak egy ribizlit fog latni benned.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!