Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi volt a legdurvább egy buliban amit szégyeltetek másnap?
Egy buliban összekavarodtam egy fiúbarátom legjobb barátjával. Megcsókolt kint, aztán bementünk és egy folyosón smároltunk eléggé spiccesen totál a falra tapadva. Az összes ismerős, barát és mindenki más látta. Aztán arrébb mentünk valami sarokba ahol nem látott senki, de viszonylag könnyen megláthattak volna. A srác nagyon beindult, kicsatolta a melltartómat, benyúlt alá, fogdosott, a nadrágomat is, félig le is húzta, megujjazott. Én is csináltam neki kézzel, közben órákig smároltunk. Fun fact: már a 20as éveimben jártam, sose csináltam ilyesmit így, ennyire, sőt az volt az első alkalom, hogy péniszt fogtam.
Egyébként nagyon helyes srác volt, már korábban is "kinéztem magamnak", de nem gondoltam, hogy ez meg is fog történni.
Aztán amikor abbahagytuk és mentem a cuccomért, volt olyan közös barátunk aki megkérdezte, hogy na mit gondolok az xy-ról. Égett a fejem, hogy konkrétan mindenki látta (amíg el nem vonultunk), hogy órákig egymás szájában voltunk kb. 😅
De amúgy jó volt😄
Házibuliban lefeküdtem egy ismerős sráccal, aki még ott, aznap éjszaka eldicsekedett vele a többieknek, hogy miket csináltunk...
Nagyon megalázó volt, utólag szégyelltem magam miatta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!