Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha egy ismerős jó csajról kiderülne, hogy szexwebkamerázik?
Figyelt kérdés
2024. márc. 17. 15:49
1/15 anonim válasza:
Semmi. Az a hülye, aki fizet ezért. Aki talál rá balekot, az jó üzletasszony inkább.
2/15 A kérdező kommentje:
Online r.banc inkább, hogy a pinájából él
2024. márc. 17. 16:25
4/15 anonim válasza:
Néha nézném, és kicsapnám rá. Aztán pajkosan mosolyogva köszönnék neki, mikor találkozunk.
5/15 A kérdező kommentje:
Azt hittem szólnátok neki, hogy megmutatjátok az ismerőseinek, szüleinek a felvételt, ha pl nem szop le, vagy nem dughatjátok meg
2024. márc. 17. 17:43
6/15 anonim válasza:
5
Miért tennék ilyet? Nem zsarolnék senkit, és szerintem ez szánalmas is.
7/15 anonim válasza:
#2: Irigy vagy rá, mert neked nincs olyan, a farkadból meg nem tudsz megélni.
8/15 A kérdező kommentje:
Szánalmas?Az nem számít, de ha jó csaj és megakarod dugni akkor mindegy hogy ítélik meg, dugni jó
2024. márc. 17. 17:49
9/15 anonim válasza:
Szánalmas vagy kérdező. Egyrészt mert semmi közünk hozzá, másrészt meg mert nincs jogunk ítélkezni mások felett, csak azért, mert mi mást gondolunk helyesnek, ami egyáltalán nem biztos hogy helyes is. Senkinek nem árt vele, neked miért baj, hogy neki jó? Én nem ítélem el. Ha van aki ezért fizet, tegye. Én is megtenném, mert az emberi test nem egy szégyellnivaló dolog, csak belénknevelték a prűdséget.
10/15 A kérdező kommentje:
Nem irígykedem, csak így lenne egy ok, hogy végre megdugjam
2024. márc. 17. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!