Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel szexelnél most leginkább az ismerőseid közül, és miért?
Figyelt kérdés
febr. 14. 22:16
1/28 anonim válasza:
Koléganőmmel. Esetleg a másikkal.
Mindkettő eléggé tetszik, szép csajos alakjuk és Istentelenül szexis mimikájuk van.
2/28 anonim válasza:
Nekem bárki jó lenne most annyira kívánom.
4/28 anonim válasza:
Bárkivel, egyetemen se hagytam ki soha a lehetőséget, pár csúnya lány is megvolt, na meg csajosabb fiú is. Akkora rutin lett bennem, hogy utána a fullos csajok egymásnak meséltek arról milyen velem a szex. Szóval érdemes olykor áldozatokat hozni. Most munkahelyen kefélgetek, de nehéz begyűjteni a nőket, tekintve ők négy műszakban rotálnak míg én nappal irodai feladatot végzek. Nekem a farkam használati eszköz, nem lehet tárolni.
5/28 anonim válasza:
Van egy kolléganő, egy szomszédasszony, és még egy csaj aki nagyon mozgatja a fantáziám.
6/28 anonim válasza:
Én meg a szomszéd pasival...
Ez nem fair :D
8/28 anonim válasza:
A szomszédcsaj a harmadikon. Mocskosul megdugnám, amikor a pasija nincs otthon.
9/28 anonim válasza:
Van a dohányboltban egy új lány. Szöke tengerkék szemű, karcsú mosolygós lány.
Kicsit buta az igaz, de gondolatban már megdugtam ott a pulton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!