Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kivel szexelnél most leginkább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel szexelnél most leginkább az ismerőseid közül, és miért?

Figyelt kérdés

febr. 14. 22:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
65%
Munkatársam anyukájával
febr. 14. 23:34
 12/28 anonim ***** válasza:
57%
Most úgy nagyon nincs senki. De azért egy itt megismert pasival rosszalkodnék egyet. Hogy miért? Hát ennyi idő után már tényleg illő lenne :D
febr. 14. 23:35
 13/28 anonim ***** válasza:
67%
Az egyik tanítványom nagyon bejön nekem. Van közöttünk 25 év korkülönbség de úgy izzik a levegő, hogy azt el sem tudom mondani. Természetesen nem lesz belőle semmi amíg a suliba jár vagy ott tanítok, de már többször álmodtam vele.
febr. 15. 00:41
 14/28 anonim ***** válasza:
65%
Az exem anyjával 🤤🤤
febr. 15. 01:09
 15/28 anonim ***** válasza:
37%

A sregen alattam lako novel. De mivel egyszer probaltam vele ismerkedni, es visszautasitott, o off.

De az elet megy tovabb. Folytatom csajozast, nem fantatialok.

febr. 15. 02:24
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
* nem fantáziálok
febr. 15. 03:25
 17/28 anonim ***** válasza:
46%

A volt angol és töri tanárnőmmel általánosból

Az első 'szerelmemmel' általánosból 10/10 a csaj

A 2 angyalommal akik tini koromban nagyon sokat segítettek - gyönyörű szép mind a 2

A hugommal: 10/10es f@pics@ de legalább 20 percig lenne benne valami értelmes

febr. 15. 03:34
 18/28 anonim ***** válasza:
54%

Azzal a nővel, akinek második voltam 19 éves korában, és sorozatorgazmusa volt. Egy éjszaka alatt 5 alkalommal szexeltünk anno.

38/F

febr. 15. 05:18
 19/28 anonim ***** válasza:
39%

Van egy kolléganőm 35 körüli, nagyon jó teste van, kedves is, aranyos, de gyereke van, és mivel nem akarnék többet tőle így inkább bele sem kezdenék...

Meg van egy 19 éves lány is, igen tudom fiatal de idősebbnek tűnik és fullos kiscsaj.

febr. 15. 05:58
 20/28 anonim ***** válasza:
43%
Azokkal az ismerőseimmel nem tartom a kapcsolatot, szóval most nincs olyan.
febr. 15. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!