Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elkapott véletlen meztelenség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkapott véletlen meztelenség látványa.Férfiakat és nőket is kérdezem,milyen esettel találkoztak ?

Figyelt kérdés

Pl,próbafülke,mosdó ,wc,strand,behajolt csaj ,rá nyitottam öltözés közben stb

Nem és kort írjatok ha akartok :)

2024. márc. 16. 17:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként nem kaptam el sok véletlen esetet csajokkal (tudatos meztelenkedés volt több is, de ez nem ide tartozik). Azért volt pár eset:

-munkahelyemen dolgoztam egy szombat déután (vendéglátás), az alkalmazottaknak fenntartott terembe mentem be valamiért, nem is gondoltam, hogy van bent valaki. Miután bemegyek, akkor látom, hogy a sarokban teljesen meztelen felső testtel öltözik át éppen a 45 év körüli takarítónő.Egy ilyen ártatlan jajj-t elsütött, de nem jött különösebben zavarba, mégcsak a kezét sem tette oda. Én meg bámultam vagy 5 másodpercig hatalmas zavaromban, vagy 15x elnézést kértem, és kiviharoztam. Alapból jó teste volt, méretes csöcsökkel, de nem gondoltam, hogy annyira lógnak neki. De izgató volt.

-aquaparkban csúszdánál néztem hogy csúsznak le a kamikaze-n a csajok és a többiek, reménykedtem, hátha lesz valami érdekes. Volt is. Már fentről láttam, hogy valahogy nem a csaj kb D-s melleire való az a kis bikini. Lecsúszott a csaj, aztán az egyik melléről a bikini is. Felállt, nagyon nyugodtan lenézett, és egyáltalán nem zavartatva magát visszarendezte, másodpercekig láttam a gyönyörű mellét

-nagynéném, akkor még elég fiatal volt, de nagyon megjegyeztem ezt a jelenetet. Kemény fizikai melót végeztünk kint nyáron, én is segítettem neki. Aztán mikor bejött, folyt a homlokán a víz, és a pólóját emelte fel, hogy letörölje. Nem számított rá, sőt, azt hiszem, észre se vette, hogy lelógnak a mellei annyira, hogy kilátszodjon, ahogy felemelte kicsit a pólót és letörölte a port és izzadtságot. Amin nagyon meglepődtem, hogy ilyen befelé forduló bimbói vannak (előtte is feltűnt, hogy melltartó nélkül van, de sosem szúrnak át a bimbói).

-haverom barátnője, azóta már felesége, náluk otthon, nyáron a melegben lehajolt előtte (arccal velem szemben), hogy felvegyen valamit. Telibe láttam az egész melleit, nem volt melltartó rajta. Másodpercekig úgy volt, mintha nem is véletlen lett volna a dolog. Azóta is gondolkozok, vajon nem egy apró jel volt egy hármasra, vagy valami

2024. márc. 17. 13:26
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

2 húgom van, és fiú vagyok és amíg huszon éves korunkig együtt laktunk otthon, sok alkalom volt, h meglattuk véletlen egymást meztelen. De nem csináltunk belőle ügyet.

Bár tizen éves koromban, amikor a fiatalabbik hugomat véletlen megláttam öltözködés közben (nekem háttal volt, de a szekrény ajtaján lévő tükörben minden látszott szemből), olyan szőrös volt a puncija, h pár alkalommal még még is lestem fürdés közben h megnézzem mégegyszer. Azóta sem láttam olyat.

2024. márc. 17. 23:46
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Járok szaunázni, szóval sok embert láttam már meztelenül, így nem újdonság a dolog.

Véletlen eset talán egyszer történt.

Egyik évben a Balaton partról néztük az augusztus 20-i tűzijátékot, este 22.00 órakor, sötétben. Egyszer csak kisétál mellettünk a Balatonból egy teljesen meztelen nő. Biztos elfelejtette, hogy aug.20-án este tízkor is bizony tumultus van🤣...

2024. márc. 18. 18:10
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Kamionsofőr vagyok, sok csodát láttam már a mellettem elhaladó személykocsikban
2024. márc. 19. 12:51
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy nyári este még akkor is fülledt meleg levegő volt épp délutános műszak után mentem haza munkából amikor egyik ház udvarára simán beláttam és azt láttam hogy egy fiatal 20 év körüli lány teljesen meztelenül állt a ház előtt és nyomkodta a telefonját
2024. márc. 20. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!