Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak oszinten melyiket valasztanatok inkabb es miert?
Egy tapasztalt, odaado 40es not, akinek nincs "fullos" teste de tapasztalt szexben
vagy
Egy fiatal lanyt akinek 0 tapasztalata van, de szebb es jobb teste van mint az elsonek
Indoklast is irjatok es hogy hany evesek vagytok!
ma 16:25
Pl beszélgetek vele, nem csak dugom. És elmondom neki hogy ez vagy az hogy esik jól. Meghallgatom hogy neki mire van szüksége összedugjuk a kis bukni buksinkat és szexelünk jókat 🤷♂️
31 éves vagyok szintén 0 tapasztalattal.
Mindkét választás jól hangzik, szívesen fedezném fel a szexet valakivel, akinek ugyanúgy új, de az is izgalmas lenne, ha egy tapasztaltabb nő vezetne be engem.
Lefordítom: mindegy, csak valaki vegye már el a szüzességedet.
Mivel nem tudod, a kérdező melyik jellemzésben írta le magát, széles hálót húzol ki. Csak lyuk legyen.
Én mindenképpen a fiatalt választanám .
Mert a fiatal még kíváncsi , tapasztalatot akar szerezni és teszi , amire megkérik .
De a másik ok , hogy én is jobban kívánok egy szép s fiatal , feszes női testet , sokkal jobban be tud indítani szexuálisan .
Persze az igaz , hogy az én koromhoz már nem egy fiatal illik .
47 F.
Inkább a tapasztalatlan. Semmit nem érek egy olyannal aki nem tetszik csak tapasztalt. A tapasztalatlan kiscsajt meg úgy lehet formázni ahogy akarom
F/24
19 /
Ott a pont !
18 - voltam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!