Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak velük lenne lehetőséged szexelni kit választanál?
Tegyük fel, biztosan tudnád, hogy pár évig csak velük szexelhetsz, melyiket választod?
1. prosti
2. A téged hónapokkal vagy évekkel ezelőtt kidobó, megcsaló exed, aki külsőre még mindig nagyon vonz.
3. Egy nagyon kedves-aranyos nő, aki külsőre nagyon nem az eseted.
4. Egyik sem, inkább megoldod magadnak.
Szerintem is max a 2es.
Mivel tudom hogy nem szépen váltunk el, így bármit tehetnék vele. És inkább az, minthogy lealacsonyodjak egy prostihoz
2. Attól, mert ex, a szexuális vonzalom terén még nyilván megfeleltünk, és ha megfeleltünk, akkor továbbra is megfelelünk oda-vissza.
Vagyis csak szex esetén ez a válasz.
1 Kizárva, mert nem akarok elkapni semmi leprát. De igen, kotongumival is elkapod!
2 Megint csak felejtős, férgeket a süninek kell adni, meg a horgász kampóra tűzni
3 Ez itt nem tudom mit jelent. Nem kell hogy numeró 1 kategória legyen, de ha kövér akkor nem érdekel.
4 Rövid távon ez adja a legjobb kompromisszumot, de ha nincs más akkor már inkább a prosti
F34
1. Nem vagyok ellenére, de azért költséges a dolog
2. Na az kizárt, nem akarom exemet többet látni se
3. Ez oké. Ha csak szex, de nem kell kapcsolat, akkor jöhet egy csúnyább nő. A teste lehet ettől még izgató, meg lehet jó az ágyban
4. Azért az nem olyan mint a szex, idő után hiányozna az aktus
Amúgy szerencsére van párom, szóval így nem kell kompromisszumot kötni
Prosti
10 éve jók akkor ezután is. Izgat a változatosság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!