Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen gyakorisággal kívánod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakorisággal kívánod a szexet a kapcsolatodban, és milyen gyakran tudod ezt élvezni is valójában?

Figyelt kérdés

2024. márc. 15. 09:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nagyon partner függő.
2024. márc. 15. 12:03
 12/14 anonim ***** válasza:
7%
Hazai pályán hetente kétszer, idegenben havonta :-D
2024. márc. 15. 12:12
 13/14 anonim ***** válasza:
72%

Elég nagy a szexuális étvágyam, így számomra a napi szexélmény lenne az ideális, de legalább a kétnapi. Voltak partnereim, akik bírták ezt a tempót voltak, akik nem. A kapcsolat nem kizárólag ettől függ, így pozitívum, ha a másik is igényli a sok szexet, de kicsit kevesebbel is megelégszem, ha a viszony más tekintetben nagyszerű. Van egy minimális mennyiség, sőt, minőségben is vannak elvárásaim. Szeretem az aktív partnert, aki nem csupán deszkaként éli meg az intimitást, az viszont alapfeltétel, hogy élvezze és ezt én magam is érezzem részéről. Ha ritkábban szexelünk, ám azok az együttlétek színvonala magas, fantáziadús, tartalmas, akkor ellensúlyozzák a gyakoriság hiányát. De az ellenkezője is igaz, ha gyakori a szex, ám az felületes és gyors, akkor nem feltétlenül jó számomra.

Jó néhány partnerem volt már, így vegyesek a tapasztalataim. Volt aki a kapcsolatban volt megfelelő, mások inkább csak a szexben, ritka, amikor ágynál és asztalnál egyaránt megértjük egymást. Ezekből lesz tartós kapcsolat vagy házasság. Második házasságom végén járok épp, a válást fontolgatjuk, már kamasz gyerekink elé is tártuk a helyzetet. Nejemmel évekig minden tekintetben passzoltunk, ám ő évek óta felhagyott a szexszel, sőt, mindenféle intimitással. Egyfajta baráti, lakótársi viszonyban élünk régóta, ami úgy néz ki szintén véget ér.

Nekem, aki nagyon igényelné a minőségi intimitást, kifejezetten nehéz feldolgozni a szexmentes életmódot! Egy ideje, úgymond nyitott a lehetőség a partnerkeresésre, ám nem egyszerű úgy ismerkedni, hogy még házas vagyok papíron. Se számomra nem könnyű lelkileg, se olyan nőt találni, aki ezt elfogadja.

52F, Bp.

2024. márc. 15. 12:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Heti 4-5x, kívánni sűrűbben kívánnánk, de sajna dolgozni is kell valamikor.
2024. márc. 15. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!