Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen céllal írtok itt a női felhasználókra rá?
Figyelt kérdés
2024. márc. 15. 00:10
11/22 anonim 

válasza:

Ismerkedés a cél. Barátság extrákkal. Sajnos aki vissza ír általában nekem nem tetszik.
12/22 anonim 

válasza:

Barátság extrákkal vagy szexpartnert keresek. Volt már innen.
45/F
14/22 anonim 

válasza:

Ismerkedés, esetlleg egy érdekes érdeklődési kör iránt való érdeklődés.
15/22 anonim 

válasza:

Mostanában már semmilyen célzattal mert felesleges. Régen jól lehetett itt ismerkedni, ma már reménytelen.
16/22 mikeXxX 

válasza:

Egy kèrdès válasza miatt amiből mèg több információ èrdekelne engem !
18/22 anonim 

válasza:

Azt is nagyon szeretem, ha nekem ír nő. Akkor már eleve tudom hogy érdeklődik. Meg hát ők szokták megbízhatóak lenni, és nem szélhámosak.
Úgy látom legalább az őszinteséget értékelitek. 8 közül csak 1 értékelés negatív eddig. Királyak vagytok!
#1 voltam
19/22 anonim 

válasza:

Nemi érintkezésre való hajlam kiaknázása céljából.
20/22 anonim 

válasza:

Ritka, hogy írok bárkinek is. Amikor mégis, akkor sem cél, hogy legyen valami. A "hangok" úgyis eldöntik az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!